Lázár János felső 5 emeletes panel visszabontási felvetése?
nincs elég földterület? már ne is haragudj, de pl a nyócker jelentős része még így is egy gettó és nagyon kis része dzsentrifikált egyáltalán
és ez csak a belváros... nem tudsz egyébként két pontot BP-n mondani ami tömegközlekedéssel messzebb lenne, mint fél óra
# 12/12 Időpont ma 14:13
"nincs elég földterület? már ne is haragudj, de pl a nyócker jelentős része még így is egy gettó és nagyon kis része dzsentrifikált egyáltalán"
Ez a kettő megint hogy függ össze? A nyolcadik kerületben két említésre méltó földterület van: Az Orczy Kert, illetve a mellette lévő NKH campus. Ide hogy telepítenél be többszáz embert a környező panelekről? Vagy ezt hogy gondolod? A 120 éves téglaépületekre húznál rá 3 emeletet, 1 emelet panelért?
"nem tudsz egyébként két pontot BP-n mondani ami tömegközlekedéssel messzebb lenne, mint fél óra"
Hajaj, ha ilyen nagyonokosakat mondasz, még a végén kormánytag leszel. :-D
Most mondanám a triviális Káposztásmegyer-Rákosborzasztót, de legyen egy rövidebb táv: Sashegy-Béke tér. :-) Mázlival, esetleg fél óra.
No, hazudsz még párat? :-D
Van egy nagyon rossz hírem :(. Sajnos angyalföldi vagyok, és tudom, hogy nagyjából 35 perc alatt van a 105ös busz az Apor Vilmos téren, ami távolról sem 1 óra.
Sashegy szívéből nem sokan járnak tömegközeledéssel, a sétát nem számítom bele, hogy esetleg kellene, úgy messze van igen, de ez ferdítés.
Káposztásmegyerről is csak azért sok idő eljutni (tömegközeledéssel) Rákos'palotára', mert háromszor kell átszállni, nem sokan járnak ezen a távon...
Akárhogy próbáltad ferdíteni, nem nagyon jött össze :(. 22 kilométeres táv, egy egyáltalán nem hétköznapi útnál egyébként teljesen jó az, hogy a nap bármely szakaszában 1 óra alatt ott vagy tömegközlekedéssel.
A másik, nem tudom hallottál-e már a Corvin negyed című projektről. A gettóra nem rá építik az új építésű házakat, hanem a helyükre.
De persze könnyebb ilyeneket írni "Vagy ezt hogy gondolod? A 120 éves téglaépületekre húznál rá 3 emeletet, 1 emelet panelért? "
és a végén engem hazugnak nevezni :DD.
igen így gondolom... 66% olyan k***tul nevetségesen tolod az áldebilséget
# 14/14 Időpont ma 15:26
"Van egy nagyon rossz hírem :(. Sajnos angyalföldi vagyok, és tudom, hogy nagyjából 35 perc alatt van a 105ös busz az Apor Vilmos téren, ami távolról sem 1 óra."
Kivéve ha épp a forgalom másképp okozza. 105-ösnél nem ritka.
"Sashegy szívéből nem sokan járnak tömegközeledéssel, a sétát nem számítom bele, hogy esetleg kellene, úgy messze van igen, de ez ferdítés.
Káposztásmegyerről is csak azért sok idő eljutni (tömegközeledéssel) Rákos'palotára', mert háromszor kell átszállni, nem sokan járnak ezen a távon...
Akárhogy próbáltad ferdíteni, nem nagyon jött össze :(. 22 kilométeres táv, egy egyáltalán nem hétköznapi útnál egyébként teljesen jó az, hogy a nap bármely szakaszában 1 óra alatt ott vagy tömegközlekedéssel."
Azt hazudtad, hogy: "nem tudsz egyébként két pontot BP-n mondani ami tömegközlekedéssel messzebb lenne, mint fél óra". Mondtam. Kétszer kettőt. Ergo hazudtál. Lépjünk tovább.
"A másik, nem tudom hallottál-e már a Corvin negyed című projektről. A gettóra nem rá építik az új építésű házakat, hanem a helyükre."
Hát, nem éppen. A Corvin-negyed eléggé messze van a gettótól öreg. Másrészt a gettó java része önkormányzati bérlemény. Szerinted az ott lakók miből tudnak majd beköltözni ami most épül? :-D
Komolyan, ennyire gőzöd sincs az ottani helyzetről, de magyarázol.
"és a végén engem hazugnak nevezni :DD.
igen így gondolom... 66% olyan k***tul nevetségesen tolod az áldebilséget"
Hazudtál. Tehát hazug vagy. Ez ilyen egyszerű. Legalább 1 órát mondtál volna, arra valóban nehezebb lett volna példát találni, de félre? Fél óra az egy átlagos útvonalhossz Budapesten, nem, hogy maximális. :-D
"Hazudtál. Tehát hazug vagy. "
Nem hazudtam. TE vagy demagóg. Amit felhoztál életszerűtlen. Bocs, hogy én csak életszerű alternatívákban gondolkodtam...
Áldebil vagy kisfiam... NA húzzál Káposztásmegyerről Rákosborzasztóra...
"A Corvin-negyed eléggé messze van a gettótól öreg."
Haha... A Leonardo da Vinci út ráfordul a Corvin-ra. Ennyire ismered Pestet meg a gettót. Ahol ma a Corvin van, pár éve még durva gettó volt.
A 105öst is ismered. Főleg mióta van olyan, hogy buszsáv gyakran bedugul az arra hajlamos helyeken.
"Nem hazudtam. TE vagy demagóg. Amit felhoztál életszerűtlen. Bocs, hogy én csak életszerű alternatívákban gondolkodtam...
Áldebil vagy kisfiam... NA húzzál Káposztásmegyerről Rákosborzasztóra..."
Na, így kell statisztikát hamisítani. "Ja, hát én csak azt számítom, hogy ...". Nem vagy véletlenül fityiszhívő? :-D
"Haha... A Leonardo da Vinci út ráfordul a Corvin-ra. Ennyire ismered Pestet meg a gettót. Ahol ma a Corvin van, pár éve még durva gettó volt."
A "durva gettó" inkább a Karácsony/Kőris/Diószeghy. Nem a Leonardo :-D Bár neked lehet már az is annak számított, a fene ismeri a pocsék és torz értékrended.
A 105-ösről meg futáradatokból tájékozódom. Nálad még az is okosabb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!