Miért hiszik azt a kereskedelemben dolgozók, hogy nekik alanyi jogon jár a vasárnapi pihenőnap?
Én eleve azt nem értem, hogy amikor bevezették a vasárnapi boltzárat, akkor azért ment a háborgás, hogy ha az ember vasárnap akar menni vásárolni (vagy vasárnap hozza a kényszer erre), akkor nem tehette meg, a vasárnapi bérpótlék eltörlésével kevesebb a kereskedelemben a havi betevő és különben is, "nem emiatt mentek az emberek vasárnap templomba és emiatt sem töltöttek több időt a családok együtt", ahogy a kormány ezt lekommunikálta. Mielőtt visszaállították a régi állapotot, a felmérések szerint az emberek 70%-a eltörölte volna a vasárnapi boltzárat.
Na most meg viszont azért indult meg a népharag, mert nincs vasárnapi boltzár... Eléggé magyaros a történet, ezek szerint nekünk semmi nem jó, pontosabban fogalmazva, ami éppen van, az a nem jó. Azt meg senki ne várja el, hogy valaki otthon lógattja a lábát és ezért fizetnek, mert ezek szerint lassan már ezt követelnék meg az emberek...
4
ha neked egy ki*ott kiló kenyér lételemed akkor egészségedre. Én megtudom venni szombaton is és eszegetem hétfő reggelig xd . Csak azért mert mások dolgoznak vasárnap, nem fogok arra hivatkozni, hogy márpedig neked is kell, ha más is . De hát istenem nem vagyunk egyformák . Jó pénzért ha megfizetik őket mehetsz zsömlét venni vasárnap is .
e"s #1 a busz, a vonat sem létszükséglet, de gondolom azért fel lennél háborodva, ha vasárnap csak gyalog vagy biciklivel tudnál utazni, ugye"
Édes Istenem :D
Ez már példa :D
Szerintem neked fogalmad sincs, mi az a tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!