A jobbikrajongók nem tudnak érvelni?
Erre számítottam.
Ha bárki is visszanézi az utóbbi válaszokat, jól láthatta, hogy percek leforgása alatt volt hogy több hozzászólás is érkezett. Ugye a téma "A jobbikrajongók nem tudnak érvelni?" nevet kapta, ennek ellenére egy "kényes" kérdés hatására teljesen megszűnt a hozzászólás mindenki részéről.
Most tegye fel magában minden fideszes a kérdést: ki is az, aki nem tud érvelni?
Szebb Jövőt!
Én jobbikos vagyok, de semmi bajom a zsidókkal! Is igen is tudok mondani neked példát arra, hogy mikor ne ítéltek el cigány bűnözőt. Itt van például Farkas Flórián, aki jelenleg a fidesz táborát "erősíti". Börtönviselt volt, mégis felmentést kapott.
Továbbá szerencsétlen kézilabdázó Marian-t mikor is gyilkolták meg? Azért vicc, hogy kiengedik ezeket a tetveket, már egy éve húzódik ez az egész. Gondolom milyen véleménye lehet az áldozat családjának a magyar igazságszolgáltatásról...
22:16-os.
Az a fideszes ürge kegyelmet kapott.Amit egyébként mások is megszoktak kapni,a közt.elnöktől.És ha már itt tartunk bizonyítsd be,hogy a származása miatt kapott kegyelmet!
Cozma ügy:A gyanusítottak előzetesben,nem tudom mi a bajod?
Egyébként még csak a nyomozás fejeződött be idézem:"a bűnügy iratai 38 aktát, 13 ezer oldalt tesznek ki. Meghallgattak 700-nál több tanút"-na ezért nem pár perc az eljárás.De gondolom te sokkal gyorsabban eltudod intézni a dolgot ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!