A jobbikrajongók nem tudnak érvelni?
2. vagyok
Miről győzzelek meg?
Nem vagyok Jobbikos, de sok kérdésben hasonló álláspontot képviselek.
Kedves kérdező és minden fideszes! Nagyon örülök, hogy ebben a topicban ilyen sokan itt vagytok. Egy párszor próbálkoztam megtudakolni, hogy mi a véleményetek a következő linkről. Sokszor azt hittem, hogy teljesen véletlen van az, hogy egy fidesz szimpatizáns sem olvassa éppen a kérdésemet. Szóval itt a link, szeretném ha jönne rá egy-két reakció. Csak az reagáljon, aki elolvasta elejétől a végéig:
"Miről győzzelek meg?"
Na akkor kezdjed!
- "hülye az aki mondja." ==> Azért hülyéztelek le, mert...
- " hülye az aki mondja." ==> Pl. abban hogy... azt mondták, hogy...
abban meg, hogy... azt mondták, hogy...
amabban meg, hogy... azt mondták, hogy...
- "lejárató kérdéseket teszel fel" ==> azért lejárató kérdés ez, mert...
- "nem tud érvelni az te lehetsz" ==> azért nem tudsz érvelni, mert...
- " valakiben felmegy a pumpa" ==> azért megy, mert...
- "inkább beverné a pofádat" ==> azért ragadtatná magát tettlegességre, mert...
"hülye vagy."
Ne hülyézzél! Érvelj higgadtan! (Ki kellene moderálni téged.)
Ne ragadtasd el magad!
A hozzászólásod maximum úgy kezdődik, hogy "nem jól látod"!
Szerintem a 90%-uk nem tud.Ezt tapasztalom itt az oldalon is és a való életben is.Például ha megkérdezed tőlük mi bajuk a zsidókkal,akkor-már amelyik sunyi módon le nem tagadja-azt válaszolják:mert gonoszokXD
Mindig azzal jönnek,hogy a romákat sosem ítélik el,pedig tele vannak velük a börtönök és nem tudnak 1 olyan esetet sem mondani amikor romát nem ítéltek el a származása miatt+önbíráskodás megy ezerrel,azt hiszik értenek valamit a büntetőjoghoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!