A kuruc. Info öngyilkosságra buzdítja a cigányokat?
Figyelt kérdés
"Daróczi Dávid öngyilkos lett.
Legyen hát példaképe minden cigánynak!"
Így nyilatkozik egy Jobbik közeli médium...
2010. ápr. 5. 12:46
11/14 anonim válasza:
Annyi mindenkit megöltek már, miért ne ölhetnék meg magukat? Én mondjuk kifejezetten örülnék, ha egy cigány kitalálná, hogy így tiltakozzon pl. a rasszizmus, vagy akár a Gárda ellen, persze ezt széles körben meghirdetné, majd öngyilkos lenne. A többi meg menne utána. Az életében nem dolgozott, segélyekből és lopásból tengődő cigányokért nem kár, "hulljon a férgese" (na én most ezért egy népirtó náczi leszek, tudom). Amelyik meg tisztességes munkából él, az büszke magára - és méltán. És az ilyet én nem is cigánynak, hanem romának hívom.
12/14 anonim válasza:
Támogassuk kötéllel!! :):)
Amugy a Jobbik közeli médium a Barikád. A kurucinfóhoz a Jobbiknak semmi köze, csak a hírportál szimpatizál a párttal.
13/14 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 5. 23:26
14/14 anonim válasza:
A kuruc. Info öngyilkosságra buzdítja a cigányokat?
Igen, pontosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!