A kuruc. Info öngyilkosságra buzdítja a cigányokat?
"Daróczi Dávid öngyilkos lett.
Legyen hát példaképe minden cigánynak!"
Így nyilatkozik egy Jobbik közeli médium...
38%, te nem az a 38% vagy, akit folyton liberalizmussal vádolnak?
Amúgy szocdem beállítottságú vagyok, de szerintem is vagy integrálódjanak, vagy az átválogatásuk után a társadalmon kívülieket deportálnunk kéne a gcibe.
Akkor én is bemutatkoznék. Én meg egy cigányvédő zsidóbérenc drogoslibsibu*i magyarellenes hazaáruló lennék, ezért is vagyok 50% alatt. XD
Pedig a társadalmon kívüliekkel szembeni kemény fellépést támogatom, nem bírom az izraeliek politikáját, drogokhoz soha nem nyúltam, nem vagyok liberális, hanem szocdem, büszke vagyok a magyarságomra, szeretem a hazám és a fegyveres erőknél akarok szolgálni.
Talán mindkettőnket félreismerték?
"Így nyilatkozik egy Jobbik közeli médium..."
Kérlek szépen, a Kuruc.info szimpatizál a Jobbikkal, és nem fordítva. Velük is csak addig, amíg nincs radikálisabb párt a láthatáron. Ezt több cikkben is leírták. Amúgy ebben a cikkben igazuk volt, mit kell ezt ragozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!