Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek Orbán elfogadja...

Szerintetek Orbán elfogadja Vona Gábor kihívását egy vitára?

Figyelt kérdés

Tisztelt Elnök Úr!

Magyarország történelme egyik, ha nem a legsúlyosabb válságát éli. Ebben a helyzetben április 11-én nem egy választás, hanem „a választás” vár a magyar társadalomra. Az emberek megérdemlik, hogy megfelelő információk birtokában felelős és átgondolt döntést hozhassanak.

Gondolom, hogy a Fidesz óvatossága a program nyilvánosságra hozatala körül abból a félelemből fakad, hogy azt az MSZP kiforgatja és meghamisítja. Megértem ezt a félelmet, mégsem tudom elfogadni. A Jobbik elnökeként és kormányfőjelöltjeként nélkülözhetetlennek tartom a vitát. Az emberek igényét és a demokratikus normákat mindenkinek tiszteletben kell tartania. A vita tehát nem maradhat el. Ez azonban nem valósulhat meg Fidesz nélkül.

A Jobbik és ezen belül jómagam hajlandó vagyok a miniszterelnök-jelöltek vitájára. Amennyiben az legalább ötpárti találkozó, akkor a Jobbik is ott lesz, de a legszerencsésebb az lenne, ha nem csupán Mesterházy Attila, hanem Ön is ütköztetné érveit velünk. Mondom ezt annak ellenére, hogy a Fidesz képviselője sajnos nem jött el a mai, vitával kapcsolatos kampányfőnöki egyeztetésre.

Az egyik népszerű internetes portál felmérése szerint a legtöbben Orbán-Vona vitát látnának legszívesebben. A kutatások most már egyértelműen igazolják, hogy a Fidesz és a Jobbik a két legerősebb párt ma Magyarországon. Amennyiben elnök úr hajlandó rá, úgy szükségesnek és fontosnak tartanék egy kettőnk közötti nyilvános beszélgetést is, ahol érveinket korrekt, higgadt és szakmai formában tudnánk ütköztetni, segítve ezzel azt, hogy a magyar választópolgárok felelős döntést hozhassanak április 11-én.

Várom mielőbbi válaszát!

Szebb jövőt!

Vona Gábor

a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

2010. ápr. 3. 11:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
had döntse már el egy 65%-os párt, hogy leül-e vitázni egy kis 15%-os pártal
2010. ápr. 3. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Hadd döntse már el... Az meg, hogy az emberek kíváncsiak lennének rá - azok az emberek is akiknek mellesleg a 65%-os támogatottságát köszönheti -, ki a fenét érdekel?!
2010. ápr. 3. 11:46
 13/26 anonim ***** válasza:
4%
Egyik demokratikus párt elnöke sem mehet bele abba, hogy egy jelenleg parlamenten kívüli, egyértelműen uszító, demagóg, szélsőjobbos-szélsőbalos párt elnökével leálljon vitázni. Ennyire nem alacsonyodik le, mert a vita elfogadásának tényével saját magát is kírná a demokrácia kereteiből. Vona nem vitapartner, vegyétek már észre végre. Nem a farok csóválja a kutyát.
2010. ápr. 3. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha tisztességes lenne Orbán,természetesen elfogadná a vitát,és érvekkel próbálná meggyőzni a választókat arról,hogy miért a Fideszre szavazzanak.De mivel erre képtelen,ezért maradnak a szánalmas lejáratási kísérletek a Jobbik ellen a Fidesz szennylapjaiban...
2010. ápr. 3. 11:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem nem fogadja el.

Ő a fideszesek szemében a megváltó és nagy lenne a kopp,ha ki kellene mondnia,hogy a szärból ő se tud várat építeni...

2010. ápr. 3. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Első 11:47-esnek

Még szerencse hogy a normális(többségi) emberek nem így gondolkodnak, ahogy te. És ha Orbán visszautasítja a vitát, akkor bizony komoly szavazótábort veszíthet, mert ez egyenlő a megfutamodással, a gyengeséggel, és mondanom sem kell én nem akarom egy gyenge, jellemtelen emberre bízni az ország irányátását.

De ezt már másik kérdésnél is megírtam.

2010. ápr. 3. 11:53
 17/26 anonim ***** válasza:

11.14:látom elfogytak az érveid,hogy már csupán a trágárság maradt.

Látod ezért kell valamit meggyőződésből csinálni:akkor nem esel kétségbe,ha olyan dolog kerül elő,amit nem rágtak a szádba....(persze némi tájékozódás is szükséges,például az "ellenséget"jobban kell ismerni,mint a barátot.Neked ez nem megy)

2010. ápr. 3. 11:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom.
2010. ápr. 3. 12:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem ez a vita. Ez köll a népnek. Zorbán hiteltelen lesz, meg megfutamodik, meg zsidócigány titkosügynök ha nem vitázik a Vonával, hát beszabehu.
2010. ápr. 3. 12:38
 20/26 anonim ***** válasza:
Itt Orbán csak veszíthet. Nem olyan tehetséges vitázó, hogy be tudja égetni Vonát. Múltkor Fecó is szépen kitolt vele, ha viszont nem fogadja el, gyávának fog tűnni és szintén szavazatokat veszít.
2010. ápr. 3. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!