Mit gondoltok arról, hogy Vona Gábor Gárda-egyenruhában akarja letenni a parlamenti esküt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 21:35
1/74 anonim válasza:
Azt,hogy semmibeveszi a törvényt. A Gárdát a Bíróság betiltotta. Remélem,ha megteszi OV kirója rá a büntetést. A Parlament nem cirkuszi porond!
3/74 anonim válasza:
Azt hogy egy becsületes hazaszerető ember
4/74 anonim válasza:
Vona Gábor egy, a Gárdára EMLÉKEZTETŐ MELLÉNYBEN, NEM EGYENRUHÁBAN, MELLÉNYBEN FOGJA letenni az esküt.
5/74 anonim válasza:
Hát tegye. Szerintem elég elegáns hozzá (pláne, hogy nem s egyenruháról, hanem "ahhoz hasonló" viseletről van szó). Meg hát amúgy is azt vesz fel amit akar, elvégre felnőtt férfi.
6/74 anonim válasza:
Azt gondolom hogy a Gárda egy teljesen törvényes testület volt, semmilyen kihágást nem tettek a törvény ellen. Ha pedig Oribán ezért megbünteti, nálam el is rontotta a lehetőségét.
7/74 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ez a bohóckodás, más fejlett országokban nem csinálnak ilyet. De vona csakazértmegmutatja ki a f*szagyerek.
Ez Magyarország 2010...
8/74 anonim válasza:
Nem értem miért nem bírja megtisztelni a parlamentet egy öltönnyel.
Talán temetésre is gárdista ruhában megy?
9/74 anonim válasza:
bezzeg akkor félre állna a szátok ha egy roma értelmiségi jelenne meg nyilvánosan mondjuk Magyar betyár öltözékben...
10/74 anonim válasza:
Hajrá Gábor, leendő miniszterelnök!
Mit tud csinálni majd a Fityesz? Nagy semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!