Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Úgy vettem észre, hogy Vona...

Úgy vettem észre, hogy Vona Gábor se teljes mértékben Magyar. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 14:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
32%
eredeti neve: Zázrivecz Gábor
2011. nov. 6. 14:47
 2/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem sok "tiszta" magyar van az országban ezért nincs min meglepődni.
2011. nov. 6. 14:54
 3/40 anonim ***** válasza:
72%
És ki teljesen magyar.
2011. nov. 6. 14:55
 4/40 Shai-Hulud ***** válasza:
98%

ÚGY VETTED ÉSZRE???

És miből??? Mondd már el, hogy miből lehet ÉSZREVENNI, hogy valaki nem teljes mértékben magyar, vagy nem teljes mértékben japán, vagy nem teljes mértékben indián, vagy nem teljes mértékben földönkívüli?

Mi az hogy "nem teljes mértékben"? Akinek a kedves őse nem Árpád apánkkal együtt lovagolt ide, az teljes mértékben, vagy nem? Akinek a nagyapja bevándorolt ide, az vajon teljes mértékben, vagy nem? Hol van a kettő között a határ?

Bevallom, nem szeretem Vonát, és nem értek egyet azzal amit képvisel. De ugyan ne kezdjünk már bele egy ilyen kirekesztős játékba... Ha ez nagyon erőltetjük, a teljes magyar lakosságról ki lehet mondani, hogy "nem teljes mértékben" magyar.

Éa a magyar szót (hacsak nem tulajdonnév) KIS BETŰVEL írják a magyar helyesírás szabályai szerint.

Pedro

2011. nov. 6. 15:16
 5/40 anonim ***** válasza:
55%
Ment a zöld kéz, pedro.
2011. nov. 6. 15:24
 6/40 anonim ***** válasza:
83%
Van egy barátom akire elkezdtem legutóbb gyanakodni hogy nem teljesen magyar, mert jött velem szembe egyik este és valami furcsa nyelven beszélt. Csak amikor közelebb ért hozzám akkor láttam hogy részeg! Abban a pillanatban "úgy vettem észre" hogy nem teljesen magyar. Én sem vagyok oda Vonáért, de te miből vetted "úgy" észre?
2011. nov. 6. 15:27
 7/40 Shai-Hulud ***** válasza:
87%

kolopele

nézd már, humorérzéked is van! :-DDD

Pedro

2011. nov. 6. 15:34
 8/40 anonim ***** válasza:
71%

Tiszta magyar nincs!

Nem rég dicsekedett valaki egy fórumban,hogy ő tiszta magyar,mert az ősei bizonyítottan az Árpádházi királyoktól származnak. A származását nem vitatom,de a tiszta magyarságát igen.

Minden Árpádházi királyunk külhonból hozott feleséget magának. Tehát az utódaik is "félvérek".

Mindenki magyar,aki annak született és magyarnak vallja magát.

44-ben az egyik sváb községben a Hitler Jugend tagjai végig járták a svábokat,megkérdezve,hogy németnek vagy magyarnak vallja magát. Sokan nem tudtak egyetlen szót sem magyarul,de annak vallották magukat.

Amikor kitelepítették a svábokat,ez a lista szolgált alapul. Aki akkor magyarnak vallotta magát,nem telepítették ki.

Vona ellen az legyen a legkisebb vád,hogy a neve eredetileg nem magyar.

2011. nov. 6. 16:06
 9/40 anonim ***** válasza:
31%
Aki saját népe ellen idegen fegyvereseket hívna be (iráni forradalmi gárda), hogy "móresre tanítsa őket", az szerintem sem teljesen magyar.
2011. nov. 6. 16:20
 10/40 anonim ***** válasza:
56%
Vona magyar vagy nem magyar nemtudni, de hogy szégyent hoz a magyarokra az biztos.
2011. nov. 6. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!