Úgy vettem észre, hogy Vona Gábor se teljes mértékben Magyar. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 14:46
31/40 anonim válasza:
"ez krva jó játék, majd emlékezem rá, mikor kiirtom a Fideszt."
Gondold át hogy miket írogatsz.
32/40 anonim válasza:
Aha. Értem. Valószínűleg te is csak egy taknyok kölyök vagy aki nagyon bátor a monitor mögött. Ezzel a szöveggel nem sokáig maradsz az oldalon.
33/40 anonim válasza:
Már kb 2 hónapja vagyok fent, ennél durvább szövegeket nyomtam. :)
A legkevésbé sem érdekel a váleményed :)
34/40 anonim válasza:
lehet hogy itt vagy 2 hónapja, de még kettőt nem húzol ki az biztos
35/40 A kérdező kommentje:
Nem kell kiírtani senkit. Idióta...
2011. nov. 8. 22:46
36/40 anonim válasza:
Jancsi az a szégyen hogy ezt mondod !
37/40 anonim válasza:
Szerintem teljes mértékben Magyar, azaz szerintem az a magyar aki belülről magyar, és az országnak és a népnek akar jót. Nézd meg a mocskos mszp-t, vagy a fidesz zsideszt..azok totál nem magyarok, mert ellenünk azaz a nép ellen dolgoznak. (mindent eladnak bagó áron külföldieknek, főleg a zsidóknak).
38/40 anonim válasza:
Nem számít az, hogy valaki hány %-ban magyar, ha tiszta szívéből magyarnak vallja magát.Vona Gábornak az eredeti neve Zázrivecz, de ez a név nem a vérbeli ősétől maradt rá.Nekem például szerencsétlen okok miatt román nevem van, mégse érzem magam románnak, sőt, ölni és meghalni is képes lennék a magyarságért.
39/40 anonim válasza:
Eddig ez volt a legnormálisabb válasz, sőt az egyetlen normális válasz.
40/40 anonim válasza:
A genetikusok szerint hazánkban már nincs tiszta magyar vér! Tudtátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!