Ti láttok esélyt arra, hogy a Jobbik hozza 2018-at?
Racionális érveket várok.
Nem csinálnak semmit, szerintem esik a népszerűségük is...Én úgy gondolom, hogy reálisan még matematikai esélyük sincs.
Mondjuk. személy szerint nekem elegem volt a fidesz féle politikából, ami részben jobbikos elképzelésekkel van megtűzdelve. És ahogyan hallom, mások sem szeretnék ezt a két pártot vezető szerepben látni a jövőben.
..."de a bizonytalankodó maradék LMP-ből se, mégis szavaztam, a szerintem legkevésbé rosszra. Ajánlom, ti is így tegyetek 2 év múlva, és akkor a választ ti is aktívan befolyásolhatjátok! :))"
Köszönjük a burkolt LMP reklámot, de én meg az LMP-ből nem kérek. :)) Szeretem az olyan kommenteket olvasni, ahol egyrészről azért hisztiznek, hogy ebben az országban nincs összefogás, mindenki a másik ellen szavaz, majd amikor egy ellenzéki párt egy nemzeti ügyben segíti a kormányt, akkor meg megy az anyázás, hogy "fúúj, segítette a kormányt, tuti onnan kap pénzt"...az ilyenek miatt tart itt az ország, akiknek semmi sem jó.
Nem reklám volt, azt mondtam, hogy egyik sem tökéletes.
Az ajánlás arra vonatkozott, hogy szavazzatok a számotokra "legkevésbé rosszra", ha ez a Fidesz, vagy a Jobbik, akkor arra. Egyébként nem az LMP-re szavaztam.
,,Az alfahír a jobbik propagandája"
Az indexen is megjelent ez a közvélemény kutatás, meg az origón is. A medián, aki azt a közvélemény kutatást készítette nem jobbikos. ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!