A jobbikosok mit szólnak hozzá, hogy az ORFK roma fiatalokat vár rendőrnek?
Ha csak jobber véleményekre vagy kíváncsi, elnézést hogy beleszólok.
Mint átlag magyar azt kell mondjam, egy tisztességes országban már régen egyenlő számban kellene az államigazgatásban, és pl a rendőrségben romákat és nem romákat alkalmazni.
Hogy a mai magyar állam eddig e
zt nem tette meg, az bűn.
Jobbikos vagyok, én is örülök neki, tisztességtelen cigányok úgy se mennek rendőrnek, a tisztességesnek legalább lesz munkája.
Az elsővel nem értek egyet, miért kéne egyenlő arányban alkalmazni nem cigányokat és cigányokat? Hogy gondoltad ezt? Egy 500 fős cégnél mondjuk ha eléri a 250 főt a magyarok száma, utána már csak cigányokat vesznek föl? És a magyaroknak mit mondanak? Ezt te sem gondolhattad komolyan.
Jobbik szimpatizáns vagyok. Az elv nem rossz, támogatom is ha komolyan gondolják. Valamilyen úton - módon fel kell emelkedniük, ha tartást, kötelességet tanulnak a cigány fiatalok - és közben pénzt is keresnek - az csak a cigányság javára válik. Talán a rendőrség tekintélye is nőne a szemükben ha közülük való is lesz a soraikban.
Viszont mindenféle kvótázást elutasítok, a tehetség, rátermettség, elhivatottság érvényesüljön.
Attól tartok, hogy a cigány rendőrök majd jóindulatúan félrenéznek, ha cigányokat érnek tetten.
Feltehetném úgy is a kérdést, ha egy cigány megver egy magyart, vajon kinek a pártját fogja egy cigány rendőr?
Kétlem, hogy a magyarét.
Mifelénk van súrlódás a magyarok és a cigányok között, volt már kinn cigány rendőr is, és látványosan a cigányokat pártolta a magyar ellenében. Nem is érdekelte, hogy ki a sértett és ki az elkövető, automatice a magyar volt a hibás számára.
Félelmetes helyzet lenne, hogy ha egy cigánybanda megtámad, kihívom a rendőrséget és cigány rendőr érkezne a "segítségemre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!