Ki a fenét érdekel most 2016-ban Nagy Imre! Azzal foglalkozz inkább hogy a Viktor teljhatalmat akar magának az országban.
Én egy elszegényedett nemesi család utódja vagyok.
A helyi nagyparasztsággal és a gazdag polgárokkal állok rokonságban emiatt - de nincsen zsidó ősöm, sem rokonom.
Nem láttam olyan forrást, hogy az lehetett volna.
És egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány zsidó kötött vegyes házasságot. Összetartóak, ami magában szép dolog.
Viszont találtam átkeresztelkedéseket, Esztergomban, nem is egyet. Ugyanabban a templomban, ahol Széchenyi István Ödön fiát is keresztelték.
Nem értem, miért baj, ha érdekli az embereket valaki híres ember háttere, akár a származása.
Ahogy látom -csak úgy véletlenül-, mások nyíltan írnak a származásukról,vakkásukról a zsidók kevésbé. Lehet, hogy éppen ezért lesz kérdés, hogy az X az ilyen származású vagy vallású volt, akkor az Y -akiről semmit nem írnak, az vajon milyen vallású, származású lehetett?
Miért kell eleve rosszindulatot feltételezni az egyszerű érdeklődésben?
Az se baj, ha az embereket a híres emberek kedvenc étele, irodalmi-zenei ízlése, stb. érdekli. A mai fészbukos világba ez pont beleillik, nem?
14-es
Az nem jutott eszedbe, h talán azért nem vallanak nyíltan a hovatartozásukról, mert mióta világ a világ, vagyis mióta Jézust megfeszítették, ők lettek a hivatalos bűnbakok, akiket a történelem folyamán mindig mindenhol hibáztattak/hibáztatnak mindenért, és vagy kinyírnak, vagy kiűznek???!
18
Nem jutott eszembe, mert nem így van. mindig van ok a hibáztatásra, SŐT. Nem a római kereszténység óta, az sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!