Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Imre mi miatt változot...

Kertész Imre mi miatt változott meg így öregkorára?

Figyelt kérdés

[link]

Egészed eddig Kertész, a cikkben szidott liberális zsidók táborát gyarapította.De, most öregkorára nagyon negatív a véleménye róluk.

"Én már különben régen megértettem, hogy miért örvendenek akkora ellenszenvnek világszerte a liberális zsidók. Ez a bizonyos zsidó liberalizmus nem egyéb frusztrációnál (legalábbis Kelet-Európában), öntagadásnál, dogmatizmusnál (gyakran kommunizmusnál), gyávaságnál és - tulajdonképpen -, igenis, nemzetrontásnál - bár ha ezt én mondom, mást jelent, mint amikor a nyilasok mondják."

Tehát, Kertész értelmezése szerint is a liberalizmus nemzetrontó ideológia.

2015. márc. 25. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hatalmas bakugrásaid vannak a kommentárodban. Figyelj alaposabban.
2015. márc. 25. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
1: Miért?
2015. márc. 25. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak belegondolt....
2015. márc. 26. 02:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Már megint a liberalizmus ellenességeddel jössz?

Én már évek óva liberálisan gondolkodok, pedig egy időben szimpatizáltam a jobbikkal, de aztán szakítottam azzal a gondolottal, hogy őket támogassam....

2015. márc. 26. 03:55
 5/7 anonim ***** válasza:
imre kertész a hivazalos neve, nem kertész imre. Ha legközelebb írsz valamit, ügyelj a pontosságra.
2015. márc. 26. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyeld önmagad. A tapasztalat. Meg az, hogy egyre kevesebb a kivitelezhető cél. Ez nagyon meg tudja változtatni a dolgok értékét.
2015. márc. 26. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Kozeledik a vég.Azért sokkal jobb úgy elmenni,hogy előtte rendbeteszi a dolgait.
2015. márc. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!