A Jobbikos szavazók miért utálják jobban a Fideszt mint a Jobbik?
A jobbikosok miért dühösek a Fideszre,amikor még nem is csinált semmi rosszat,és nem tudják,hogy hogy fog kormányozni,amikor maga a párt valamivel több mint fele azt várja hogy javul az ország helyzete ha a Fidesz egyedül alakít kormányt vagy 2/3-os többségbe kerül.A Jobbik tényleg lehet,hogy egy bizonyos fokig jót tesz a parlamentnek,mert még ha nem is lesz 2/3 akkor is lehet független mindkét párttól.
forrás: [link]
Az oldalon kattints át Vonára. :)
Én személy szerint 2006 ősze miatt vagyok "dühös" rájuk. Orbán jól otthagyott a trutyiba minket, pedig miatta voltunk kint.
1. mert a Fidesznek tényleg vannak mocsok húzásai
2. mert szavazó bárki lehet, míg a párt tagja nem
Nyolc évig nem csináltak semmit,csak a duma ment ezerrel.
2006 október 23. volt a fordulópont,Orbán elmenekült közben minket már lőttek Gyurcsány pribékjei.
Mindent visszavont azokból az ígéretekből amivel nyolc évig etette a népet.
Likud?:) a Jobbik meg az iráni vagy milyen gárdával fenyegetőzik
Nem fenyegetozik itt senki. Kulfoldi megfigyelok az igaszsagos valasztasert. Tudom, hogy te a Likudnak orulsz, de akkor most a Jobbik miert ne hivhatna az irani megfigyelot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!