Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatal Jobbik szavazók...

A fiatal Jobbik szavazók tisztában vannak azzal hogy mire szavaznak?

Figyelt kérdés
Az előző jobbik vs sziget kérdés olvasásánál merült fel bennem.Hogyha kormányra jutna,akkor nem sokáig lenne itt (legalábbis remélem hogy így lenne)sziget meg viva tv,emtíví, az egyetemen a "végigdugom/bulizom/szívom/majdkettesselátcsúszok" hozzállás,az utcán este 10 után iszogatás meg menőzés stb.Szóval az ilyen tipikus liberális dolgok...ezek nagy részét pedig pont hogy a 14-20+ korosztály űzi akikből jó pár jobbik szavazó kerül ki...szóval akkor ők tisztában vannak arra hogy mire szavaznak ?
2010. júl. 30. 13:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

tisztában vagyok, mi is a kérdés? vivatv-t én is rühellem. bnőméknél voltam és az öccse azt nézte. semmi nem ment benne, csak a tuc-tuc drogos zene és ahogy ott vonaglottak a beszívtt fiatalok, ez volt a műsor. idegesítő volt. mtv még úgy ahogy jó, meg azon adnak SP-t meg HT -t:)

mtv meg comedy amúgy kimegy külföldre, szal őket nem lehet betiltani.

az egyetemetvégígdugóivónemtanuló stb emberkéket sem lehet "betiltani", de nekik elég nagy bünti lesz majd az, hogy az életben nem érnek el sokat a hozzáállásuk miatt, ehhez semmi köze a jobbiknak alapból.

14-20 éves korosztály meg tudod azért hülyeség, mert a szavazati jog 18 évtől van, így a 14-18 közötti korosztály említése már ferdíti a mondanivalót.

2010. júl. 30. 13:50
 2/36 anonim ***** válasza:
Néha még nekik is lehet eszük. Nem mindből lett félmeleg emós hülyegyerek.
2010. júl. 30. 13:50
 3/36 A kérdező kommentje:

"Tisztában vagyok, mi is a kérdés? "

Arra gondoltam hogy a választás napján vigyorogva dobnák be a szavazólapot az urnába,aztán köv héten mennének szigetre,csakhát ugye nincs, akkor ők lennének a legjobban felháborodva...mert szerintem ezzel rengetegen nincsenek tisztában egy nagyon kevés kivételtől eltekintve pl te meg én.Ugyanis rengetegen "lázadjunk" meg "befűtünk a cigányoknak" alapon szavaznak a pártra...aztán jön a hidegzuhany.

"így a 14-18 közötti korosztály említése már ferdíti a mondanivalót."A kampány idején lehetett itt olvasni olyanokat akik 18 alatt voltak,de hangoztatták hogy a jobbikra fognak szavazni mihelyst lehet.

2010. júl. 30. 14:07
 4/36 anonim ***** válasza:

A Sziget az egy drogos sz*rság, ne gyere már itt nekem azzal a sz*rral.

Szerintem te tipikus liberális szavazó vagy, aki az élj a mának jelszót hangoztatja. A szórakozást természetesen nem szabad megvetni, de előbb a munka, és aztán a szórakozás.

A bulik nagy része meg mértéktelen ivászat, ami abból áll, hogy leisszuk magunkat a sárga földig, aminek nincs értelme.

A mai ember túlzásba viszi a bulizást, és sokszor a munka vagy tanulás elé helyezi, ami mindenképpen rossz. De leginkább a túlzás, ami ellen szót kell emelni.

De mi köze ennek a Jobbikhoz? Nem vagyok jobbikos, de ami miatt támogatom a pártot, hogy megállítsa a cigánybűnözést.

De akkor kapcsoljuk össze a kettőt. Én szívesen lemondanék a bulizásról is, ha cserébe garantálnák, hogy nem ver össze engem a nyílt utcán egy cigánybanda puszta passzióból, csak mert olyan kedvük van. De szerintem bárki.

De arról már nem is beszélve, hogy pont azért nem tudok elmenni bulizni sehova, mert attól kell tartanom, hogy éjszaka hazafele menet megtámad az utcán egy cigánybanda (sajnos ez ma valós veszély).

Vagyis bulizni akkor semmiképpen sem tudok. Akkor legalább már a cigókat fékezzék meg...

2010. júl. 30. 14:21
 5/36 anonim ***** válasza:
A fiatal korosztály legalább fele az LMP-re szavazott, másik fele meg a Jobbikra. Másik kért pártra elenyésző. Van egy nemzeti, meg egy liberális oldal a fiatalok között, ennyi, most ezen mit nem értesz?
2010. júl. 30. 14:27
 6/36 anonim ***** válasza:
Amúgy sokan nincsenek tisztában mire szavaznak ez igaz. Pl. ott a király "hélóta" andrás, annál nagyobb liberális köcsög nincs a földön és a párt egyik legbelsőbb embere volt és még mindig ott van. Szerencse, hogy van pár tehetséges politikus, akik elnyomják ezt a többséget a párton belül (Novák, Vona, Szegedi és még sorolhatnám).
2010. júl. 30. 14:30
 7/36 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem ez náluk lázadás. Amúgy meg az átlag IQ a szavazótáboron belül szerintem 100 alatt van...
2010. júl. 30. 14:33
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
18 éves vagyok, tehát első szavazó, és pontosan tudom mire szavaztam. Elolvastam az összes programot, és a Jobbiké volt számomra a legszimpatikusabb. Nem dohányzom, nem szeretem az alkohol ízét, nem drogozom, és a Szigetre sem járok (meg általában diszkóba). Az osztálytársaim állandóan szekáltak, hogy miért tanulok ennyit, miért nem szívok velük én is stb... És az idő engem igazolt, őket nem vették fel sehova, én meg az orvosin kezdek szeptembertől. Az egyetemen sem tervezem szétbulizni magam, ez nem az a szak, ahol ezt megtehetné az ember... Nem minden fiatal élete a bulizásból áll, én máshogyan szórakozom.
2010. júl. 30. 14:33
 9/36 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem, hogy egy intelligens ember mit keres egy ilyen társaságban. Bár ahogy leírtad magad nem sok barátod lehet... Gondolom végre tartozol egy közösséghez. Kár, hogy ilyenhez.
2010. júl. 30. 14:44
 10/36 clint ***** válasza:

azt meg honnan vetted, hogy a jobbik kormány alatt nem lesz bulizás, meg pia, meg hasonlók????

Nem csak a sziget létezik, és a jobbik nem mondta soha, hogy nem járhatsz bulizni.

Talán bezáratja a szórakozóhelyeket? Nem mindent kell elhinni, amit a média hazudik.

2010. júl. 30. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!