Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatal Jobbik szavazók...

A fiatal Jobbik szavazók tisztában vannak azzal hogy mire szavaznak?

Figyelt kérdés
Az előző jobbik vs sziget kérdés olvasásánál merült fel bennem.Hogyha kormányra jutna,akkor nem sokáig lenne itt (legalábbis remélem hogy így lenne)sziget meg viva tv,emtíví, az egyetemen a "végigdugom/bulizom/szívom/majdkettesselátcsúszok" hozzállás,az utcán este 10 után iszogatás meg menőzés stb.Szóval az ilyen tipikus liberális dolgok...ezek nagy részét pedig pont hogy a 14-20+ korosztály űzi akikből jó pár jobbik szavazó kerül ki...szóval akkor ők tisztában vannak arra hogy mire szavaznak ?
2010. júl. 30. 13:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%
ha a jobbik vmilyen szinten korlátozná a bulikat, szavazótáborának 90%-át elvesztené.
2010. júl. 30. 15:10
 22/36 anonim ***** válasza:
Amúgy én inkább azt vettem észre, hogy akik nagy Szigetre/buliba járósak, azok inkább az LMP-re szavaztak. Egy fiatal jobbikos ismerősöm sincs, akire ráillene az, amit leírtál.
2010. júl. 30. 15:39
 23/36 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem mi a baj a bulizással? Alkalmanként semmi baj nincs vele.
2010. júl. 30. 15:42
 24/36 clint ***** válasza:

persze, hogy nincs, de szó sincs olyanról, hogy betiltanák a bulizást... HA a szigetet be akarják tiltani akkor már a bulizást is???

Mindig bolhából csinálnak elefántot.

2010. júl. 30. 15:50
 25/36 anonim ***** válasza:
De miért kellene betiltani a szigetet? Vigyék másik helyszínre ha zavarja az embereket, de ne tiltsák be.
2010. júl. 30. 15:53
 26/36 anonim ***** válasza:
A Jobbik-szimpatizáns fiatalok gyűlölik a Vivát és a Muzik-tévét, a Szagot-fesztivál sem a kedvencük, szóval aki jobbikos, az jobbikos. A fiatalok liberálisabb része inkább az LMP-t támogatná.
2010. júl. 30. 17:27
 27/36 anonim ***** válasza:
Magyarország vezető alkoholizmusban az EU-ban, tök jó, nem?:) Szerintem lehetnénk egy kicsit még liberálisabbak és megpályázhatnánk esetleg a drogozás csúcstartói posztját is. Ezt úgy mondom, hogy néha szoktam szívni, nem vagyok kő-jobbikos, bízom a Fideszben, de pl. a Jobbik néhány találmánya is nagyon bejönne. Pl. lehet nem tűnik fontosnak, de a címeres zászló:)
2010. júl. 30. 18:25
 28/36 anonim ***** válasza:
De az alkoholizmus nem a fesztiválok miatt van. Az egy egészen más réteg problémája. A drogok meg most fogalmam sincs hogyan jöttek ide, de mind1 is.:)
2010. júl. 30. 18:30
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Sziget nem egyenlő szórakozás!

az egyetemen pedig lehet úgy bulizni, hogy közben tanulsz is rendesen! nem muszáj másnaposan vizsgára járni! úgy kell igazítani az időrendedet, hogy beleférjen mindkettő! pont ez benne a lényeg, hogy ott már rád bíznak mindent!

A jó egyetemista be tudja osztani az idejét! aki meg nem az hát... lecsúszik, ennyi! Meg hát amugy sem kell annyi diplomás :D

Volt itt egy emós gyerek, aki Jobbikra szavazott! na neeee!

Egy nem Jobikos

(gondolom, most csúnyán le leszek pontozva :D )

Amugy az egyetemtől se legyetek beájulva! szerintetek, akik eddig kormányoztak, nagy többségében nem jártak egyetemre? :D

2010. júl. 30. 20:22
 30/36 anonim ***** válasza:

Amugy a szigetet a Tarlós akarja betiltani nem a Jobbik!

Meg hát érdekes,hogy például Hegyalján kinn voltak politikusok beszélgetéseket tartani, Jobbikos is volt köztük! ha jól tudom Szigeten is kinn lesznek még a Fideszesek is! érdekes... :D

2010. júl. 30. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!