A fiatal Jobbik szavazók tisztában vannak azzal hogy mire szavaznak?
"Néha még nekik is lehet eszük. Nem mindből lett félmeleg emós hülyegyerek."
hallod,én emo vagyok és hogyha szavazhattam vna akkor a Jobbikra szavaztam vna. sajnos én még nem szavazhatok,így a családomat buzdítottam.nem tudom,hogy miért kell azt hinni,hogyha valaki emo már nincs esze...
Persze ami nem tetszik azt ticcsuk be! Mert ti majd megmondjátok, hogy mi a frankó. Ez tetszik nektek mindaddig amíg nem a gárdát akarja vki betiltani. Mert akkor megy mindjárt az óbégatás, és a demokráciaféltés.
Szánalom.
"Nem értem, hogy egy intelligens ember mit keres egy ilyen társaságban. Bár ahogy leírtad magad nem sok barátod lehet... Gondolom végre tartozol egy közösséghez. Kár, hogy ilyenhez."
Ha ez a válasz nekem ment, akkor elárulom, hogy vannak barátaim. Csak mi nem a diszkóba megyünk bulizni, hanem mondjuk ki a Margit-szigetre sétálni. Én a való életben még nem találkoztam primitív jobbikossal (neten már volt szerencsém hozzá), szóval nekem csak pozitív tapasztalatom van a Jobbikkal kapcsolatban. Figyelem a parlamenti munkájukat is, és meg vagyok róla győződve, hogy jó helyre tettem az x-et.
nekem 2 fiatal ismerősöm szavazott a jobbikra.
azért szavaztal rájuk mert rasszisták, de mikor kérdeztem őket, nem tudták ki az a Vona Gábor.
14:54
mert a médiában folyton azt hallják, hogy rasszista párt.
Naés? Ezzel mit akartál mondani?
én tisztába vagyok vele! 18/F
ez baromság hogy egyetemen a "végigdugom/bulizom/szívom/majdkettesselátcsúszok" hozzállás vége! nem fognak öröket küldeni egyetemre meg nem fogják beszüntetni a 2-es jegyet!
sziget:
hát én nem támogatom ezt a drogos parádét és különben is ez már a külföldiek szigete parádéja!több ott a külföldi mint a Magyar!
meg viva tv,emtíví:emiatt van a drogos?alkesz,bulis ku.va 14-15 évesen aki minden brért leápol mert ez jött le neki a viva tv,emtíví-böl hogy ez a raj!
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Akkor nem találkozhattál sokkal. Nálunk eleve az alapszervezet elnöke egy 40 év körüli irtózatosan buta skinhead. A sleppje meg a tagság. Csodás mondhatom.
A parlamenti munkájukat én is figyelem, szerintem az általuk felhozott témák fele totál lényegtelen, csak parasztvakítás. A másik felével nem lenne baj, ha nem ilyen ordenáré stílusban adnák elő.
Innen látszik ki a célközönség. (Megsúgom nem az orvostanhallgatók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!