Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatal Jobbik szavazók...

A fiatal Jobbik szavazók tisztában vannak azzal hogy mire szavaznak?

Figyelt kérdés
Az előző jobbik vs sziget kérdés olvasásánál merült fel bennem.Hogyha kormányra jutna,akkor nem sokáig lenne itt (legalábbis remélem hogy így lenne)sziget meg viva tv,emtíví, az egyetemen a "végigdugom/bulizom/szívom/majdkettesselátcsúszok" hozzállás,az utcán este 10 után iszogatás meg menőzés stb.Szóval az ilyen tipikus liberális dolgok...ezek nagy részét pedig pont hogy a 14-20+ korosztály űzi akikből jó pár jobbik szavazó kerül ki...szóval akkor ők tisztában vannak arra hogy mire szavaznak ?
2010. júl. 30. 13:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

"Néha még nekik is lehet eszük. Nem mindből lett félmeleg emós hülyegyerek."

hallod,én emo vagyok és hogyha szavazhattam vna akkor a Jobbikra szavaztam vna. sajnos én még nem szavazhatok,így a családomat buzdítottam.nem tudom,hogy miért kell azt hinni,hogyha valaki emo már nincs esze...

2010. júl. 30. 14:46
 12/36 anonim ***** válasza:
Már az EP választáson is a Jobbikra szavaztam teljes tudatában, hogy mit akarnak. Én is szeretek bulizni (no drog és cigi, max. pia, de nem seggrészegig), de ez nem állapot. Teljesen igazuk van, hogy vissza kell szorítani az egészséges szintig a bulizgatást, a drogokkal szemben erőteljesebben fel kell lépni (manapság olyan könnyű drogot szerezni, hogy csuhaj). És az ilyen vivatévés homokosok és egyebek biztos nem a Jobbikra szavaztak. Sőt nem rég láttam, hogy RTL-en vagy TV2-ön ment a telejósda, na akkor igazán elgondolkodtam, hogy mégis jó lenne betiltani ezeket a szennyeket.
2010. júl. 30. 14:46
 13/36 anonim ***** válasza:
4%

Persze ami nem tetszik azt ticcsuk be! Mert ti majd megmondjátok, hogy mi a frankó. Ez tetszik nektek mindaddig amíg nem a gárdát akarja vki betiltani. Mert akkor megy mindjárt az óbégatás, és a demokráciaféltés.

Szánalom.

2010. júl. 30. 14:48
 14/36 anonim ***** válasza:

"Nem értem, hogy egy intelligens ember mit keres egy ilyen társaságban. Bár ahogy leírtad magad nem sok barátod lehet... Gondolom végre tartozol egy közösséghez. Kár, hogy ilyenhez."

Ha ez a válasz nekem ment, akkor elárulom, hogy vannak barátaim. Csak mi nem a diszkóba megyünk bulizni, hanem mondjuk ki a Margit-szigetre sétálni. Én a való életben még nem találkoztam primitív jobbikossal (neten már volt szerencsém hozzá), szóval nekem csak pozitív tapasztalatom van a Jobbikkal kapcsolatban. Figyelem a parlamenti munkájukat is, és meg vagyok róla győződve, hogy jó helyre tettem az x-et.

2010. júl. 30. 14:52
 15/36 anonim ***** válasza:
10%

nekem 2 fiatal ismerősöm szavazott a jobbikra.

azért szavaztal rájuk mert rasszisták, de mikor kérdeztem őket, nem tudták ki az a Vona Gábor.

2010. júl. 30. 14:54
 16/36 clint ***** válasza:

14:54

mert a médiában folyton azt hallják, hogy rasszista párt.

Naés? Ezzel mit akartál mondani?

2010. júl. 30. 14:56
 17/36 anonim ***** válasza:
A szórakozóhelyeket be kell zárni. Most itt a diszkókra gondolok. Sok rohadek állat jár oda... csak verekedni, lányok ribanckodoni és még drogtanya is... itt 2 disco van, de helyből elkerülöm mindkettőt, haverjaimmal inkább elmegyek focizni.
2010. júl. 30. 14:58
 18/36 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy rámennek arra, hogy az ember mit néz a gépén, tényleg mindent betiltanak, ami esetleg nem is káros a fiatalság számára. De amit egyenlőre akarnak az addig oké. Ez még a jövő zenéje, ezekhez a dolgokhoz amúgy is 2/3 kell.
2010. júl. 30. 15:00
 19/36 anonim ***** válasza:

én tisztába vagyok vele! 18/F

ez baromság hogy egyetemen a "végigdugom/bulizom/szívom/majdkettesselátcsúszok" hozzállás vége! nem fognak öröket küldeni egyetemre meg nem fogják beszüntetni a 2-es jegyet!

sziget:

hát én nem támogatom ezt a drogos parádét és különben is ez már a külföldiek szigete parádéja!több ott a külföldi mint a Magyar!

meg viva tv,emtíví:emiatt van a drogos?alkesz,bulis ku.va 14-15 évesen aki minden brért leápol mert ez jött le neki a viva tv,emtíví-böl hogy ez a raj!

2010. júl. 30. 15:09
 20/36 anonim ***** válasza:
9%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:52

Akkor nem találkozhattál sokkal. Nálunk eleve az alapszervezet elnöke egy 40 év körüli irtózatosan buta skinhead. A sleppje meg a tagság. Csodás mondhatom.

A parlamenti munkájukat én is figyelem, szerintem az általuk felhozott témák fele totál lényegtelen, csak parasztvakítás. A másik felével nem lenne baj, ha nem ilyen ordenáré stílusban adnák elő.

Innen látszik ki a célközönség. (Megsúgom nem az orvostanhallgatók.)

2010. júl. 30. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!