Mit szólsz az apját gátlástalanul átverő Fideszes képviselőjelölt tettéhez?
2010. márc. 29. 15:13
11/15 anonim válasza:
Igen, Pörzse biztos azért ismerte el, hogy ütött, de csak egy "baráti pofon" volt. Én is naponta pofozom a barátaimat. :)
12/15 anonim válasza:
egy ember tettei miatt nem kell lenézni az egész pártot, legyen az bármelyik párt, de az biztos hogy az MSZP, Jobbik, MDF stb. most ezzel fogják támadni a Fideszt a választásokig
13/15 A kérdező kommentje:
Hogy Pörzse Sanyi pofont osztott az MSZPs féregnek? Hát idefigyelj.. aki féreg az féreg. A pofon a minimum egy olyan gennyes alaknak. Az olyan fazont pár éve még Dunába lőtték volna. Aztán kihalászták volna a holttestét és megint Dunába lőtték volna :D
2010. márc. 29. 18:43
14/15 anonim válasza:
Kapjon csak a figyesz is......, a Jobbikot nap mint nap támadják ennél sokkal de sokkal pitiánerebb vádakkal is!
15/15 anonim válasza:
"A Rákos- idők jutottak eszembe.Akkor láttam-hallottam lépten
-nyomon,.hogy A NÉP NEVÉBEN!"
Hát akkor úgy látszik szegény Petőfi is rákosista volt, tudod van egy olyan verse, aminek ez a címe. A Jobbik Petőfire utal, te műveletlen gyökér :)
Egyébként ez az alak, egy patkány, azonnal el kéne távolítani a közéletből. Persze a többi fideszes biztos nem ilyen, de mivel a Jobbikot úgyis támadja a fityeszes pártmédia, megérdemlik, hogy visszakapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!