Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz-KDNP (meg általában...

A Fidesz-KDNP (meg általában az ún. jobboldal) miért akar minél több embert házasságban látni, házasságba kényszeríteni?

Figyelt kérdés
Mert a CSOK nehezen értelmezhető másképp. Nem mellesleg az a napokban közölt felmérés (kik is végezték?), amely szerint a magyar felnőtt lakosság mindössze 4%-a utasítja csak el a házasság intézményét, véleményem szerint igencsak fals képet mutat, ennél jóval többen vannak a mai Maygarországon, akik nem kívánnak házasságot kötni.
2016. jan. 31. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
@5: mert most teljesen ki van zárva, ugye. Kamuházasság egy 39 éves férfi és egy 75+ éves nõ, vagy egy halálos beteggel nem elképzelhetõ, ugye.
2016. febr. 1. 06:46
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ez lehet a kiskapuk elleni védekezés.Különben számtalan kamupárok állnának sorban a millák reményében."

Tudod mi kell a házassághoz? Két ember besétál az önkormányzathoz személyi igazolvánnyal, az orruk elé tolnak egy papírt, amit aláírnak, aztán az anyakönyvi kivonatot is aláírják, aztán viszont látásra, meg is köttetett a házasság! És mindez ingyen!

És ugyanúgy jogosultak mindenre, mint akik szerelemből, családalapítás céljából, egymás melletti élethosszig tartó elköteleződésből házasodnak.

Még mindig biztos vagy a fenti mondatodban?

2016. febr. 1. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát,akár az is lehet szempont,hogy aki házasságban él,gyerekei vannak,kevésbé fog "lázongani".Több a vesztenivalója,gondolnia kell a családra,gyerekekre,stb. Magyaraán:könnyebben "idomítható".
2016. febr. 1. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:

#12. Igen még mindig így gondolom.

Tegyük fel a játék kedvért,hogy te egy jólmenő,nagytőkés milliárdos vagy.Kitalálod hogy segíteni szeretnél a magyar pároknak hogy könnyebben boldoguljanak és ingatlanhoz jussanak.10 milliót adsz egy párnak.

Bekopog hozzád Gipsz Jakab és Lakatos boglárka.Előadják neked a hősszerelmes életüket pár mondatban,és te hozzájuk vágsz 10 millát,nesztek.

Kilépnek az ajtódon és jót röhögnek rajtad, szétosszák a pénzed,majd viszlát.Így gondoltad?

Vagy esetleg feltételek közé szabnád az elképzelésedet,hogy elsőkőrben ne a csalórétek gazdagodjon tovább rajtad.

2016. febr. 1. 16:28
 15/16 anonim válasza:
Mert házasságban élni normális,és nyílván ezt a családi modellt fogják támogatni. én inkább mondom magam baloldalinak+kapunk aputól házat,tehát nem vagyunk a csokra utalva,de én is a normális,tisztességes embereket támogatnám a vadházasságban élő csapodárok helyett. én nagyon tisztelem azokat az embereket,akik sok-sok éve házasok és van(nak) gyermeke(ik). Szerintem őket kell támogatni és példának állítani mindenki elé.
2016. febr. 2. 18:16
 16/16 anonim ***** válasza:

14!

Azt hiszem egyről beszélünk. Ez egy óriási kiskapu! Mindamellett a szándék értékelendő!

12-es voltam.

2016. febr. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!