Akik még mindig a régi Magyarországon és a régi területek visszafoglalása mellett hangoztatják hangjukat, azoknak mi bajuk van?
A legtöbb embert nem érdekli a múlt. Ha érdekli is felfogja, hogy úgysem lesz már a régi.
De akik még ma is feldühödve beszélnek egy ilyen témáról, amit meg sem élt azoknak mi bajuk van???
Szóval szeretnéd, hogy megszűnjön Izrael és a több millió zsidó Európába meneküljön? :))
Nem is értem. Most hogy így kérdezed, tényleg tök értelmetlen.
Ne legyél már hülye! Tudom, hogy jogod van hozzá, de nem kell mindenáron élni vele.
"A legtöbb embert nem érdekli a múlt."
Készítettél felmérést? Attól, hogy a környezetedben akad rajtad kívül még néhány érdektelen,önző majom, ők még nem a legtöbb ember.
"De akik még ma is feldühödve beszélnek egy ilyen témáról, amit meg sem élt azoknak mi bajuk van???"
Na ne! Ezt meg aztán tényleg NE!
Kérdező, megkérhetnélek, hogy reagálj a 10-es kommentre!
Lécci!:)
Fogadni merek, hogy lenulláztok, de nem izgat.
Igaz, hogy trianoni békediktátum és az azt követő is egy nemzeti tragédia, éppúgy mint a holokauszt, bár az utóbbi annyiból nagyobb, hogy ott emberéletekről volt szó, nem földterületekről, és akik a határon kívül rekedtek, nem olyan hatalmas arányban vesztették életüket, ha nem is volt rózsás a jövőjük, mégsem említhető egy lapon a zsidókéval, melegekével, cigányokkal...
Az is igaz, hogy azokat a területeket, amiket elcsatoltak, soha nem kapjuk vissza. Lehet hőzöngeni, de nincs értelme. A határon túli magyaroknak sem hiszem, hogy bármit is segítene, hogy nagymagyarországos cuccokkal megyünk ki, ők kint maradnak akkor is, ha ezek a "hazafiak" visszajönnek az Ikeás ágyukba a Mercedesszel, és Samsung tévén nézik az Avatart. A határon túli magyarok isszák meg annak a levét, ha berágnak miattuk a helyi szélsőjobbosok, és "megvédik rajtuk a hazát".
Egyébként én magam sem tudom, hogy hogyan alkalmazkodnának ahhoz az állapothoz, ha teljesülne legnagyobb vágyuk, és egyik napról a másikra ismét Nagy-Magyarország lennénk, csak mert kb. két nap alatt csődbe jutna az ország. Gondolom, akkor ők is mennének külföldre dolgozni, mert még nagyobb lenne a munkanélküliség, kevesebb a GDP, összeroppanna az EÜ, a nyugdíjrendszer és a többi.
Szóval ez csak szimpla romantikus álmodozás. Nem mondom azonban, hogy nem érzek együtt a határon túli magyarokkal, igenis nagy segítségre van szükségük, de nekik kell eldönteni, hogy mire és hogyan, amihez mi adunk egy keretet, és nem felhasználni őket kicsinyes pártpolitikai céljainkra.
Ezért kedves magyarok, mutassuk meg, hogy mi milyen nemeslelkűek és magasrendű erkölcsűek vagyunk!
Bánjunk olyan jól a magyarországi oláhokkal, rácokkal, tótokkal amilyen jól csak tudunk, soha ne verjünk el egyet se közülük bánjunk velük olyan emberségesen amilyen emberségesen ők sosem bántank velünk! Kit érdekel, hogy bánnak ők velünk, mutassuk meg, hogy mi hogyan bánunk velük!
Mutassuk meg, hogy méltók vagyunk, hogy a világ szívcsakrájának őrzésére!
Nagy a te nemzeted,
Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos,
Hogy föl sem érheted.
Szíved mérhetetlen,
Szent és sérthetetlen!
Előttem szóló, ezt neked küldöm szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!