Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Titeket nem irritál a taxis...

Titeket nem irritál a taxis útlezárás?

Figyelt kérdés
Értem én hogy ők is meg akarnak élni meg minden, de ez nonszensz! 2órát utaztam ma munkába, meg 2 órát haza! Ezek a taxisok nem tudják felfogni, hogy másoknak is van munkájuk és nem akarják elveszíteni azért mert napokig késnek a dugók miatt?

2016. jan. 19. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valóban, csak félő, hogy valóban el fogják a hisztijükkel érni a céljukat, hogy már megint kiüssék a konkurenciát és ennek a levét már megint az emberek fogják meginni.

Mindegy, az biztos, hogy én itthon soha többet nem fogok taxiba ülni. Szerencsére eddig sem gyakran tettem, de ezután biztosan nem fogok.

2016. jan. 19. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el, hogy a taxisoknak fogalma nincs arról, mi az a munka. Mit jelent az, hogy valahova időben oda kell érni. Semmihez sem értő buta, hazug tolvajok, akik csak panaszkodni tudnak. Vergődnek, azt eszméletlen fa.s.za csávóknak érzik magukat. Hogy rengeteg emberrel kiszúrnak? Hol érdekli őket?
2016. jan. 20. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Más helyeken ilyen esetben elkezdenek egymással versengeni a szolgáltatók, lásd pl mobil, tévé, internet, futárszolgálatok, stb. az emberekért, jobb, minőségibb szolgáltatásokkal. Ehelyett ezek meg elkezdenek rinyálni és szivatni a kisembereket, akik pont semmiről nem tehetnek. Ha nem tetszik a szabadverseny, akkor lehet állást váltani, vagy felvenni a versenyt, korrektnek, kedvesnek lenni az emberekkel. És pont az állammal szemben követelőznek, aki ebbe nem is avatkozhat bele. Inkább mennének vissza dolgozni, mert közben meg az uber elhappolja a klienseket előlük...
2016. jan. 21. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Irritál. Egyrészt mert könnyen lehet, hogy a tanárok és az egészségügyisek vitorlájából akarták kifogni a szelet, nagy szolgálatot is tettek vele Orbánnak, szépen melléjük is állt megdicsérve őket.

Gáz, hogy nem alkalmazkodnak a piaci változáshoz. A dinoszauruszok is hiába tüntettek volna.

Béna volt a követelésük, átgondolatlan az egész, látszott, hogy kapkodva vágtak bele ebbe az egészbe, szerintem a főszervező valóban valami fideszbérenc lehetett.

Miért nem a taxisok terheinek csökkentéséért tüntettek?

Persze rendjén van, hogy az Uber számlaképességét követelik, ezt teljesíteni is kell, de ez már majdnem olyan, mintha az autósok betiltatnánk a hajózást, mert hiánycikk a gumiabroncs!

Amúgy a taxisokat se kell félteni, nem sírok miattuk. Ezek a taxisok sem sírtak akkor, amikor a kisebb taxiscégeket ellehetetlenítették, és kiszorultak a piacról.

Nem emeltek szót a csaló kollégáik ellen.

Akkor sem sírtak, amikor az addiginál drágább, fix tarifarendszert alakítottak ki, pedig mi ez, ha nem kartelezés?

Nem sírnak akkor, amikor kerülőúttal átvágnak.

Természetes nekik a borravaló, és ha nem adok, akkor hőzöngenek. (Oks ez nagyon régen volt, ezer éve kerülöm a taxit, mint a pestisest, de Ubert se használtam még. Inkább tömegközlekedek, biciklizek.)

2016. jan. 30. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!