Titeket nem irritál a taxis útlezárás?
Figyelt kérdés
Értem én hogy ők is meg akarnak élni meg minden, de ez nonszensz! 2órát utaztam ma munkába, meg 2 órát haza! Ezek a taxisok nem tudják felfogni, hogy másoknak is van munkájuk és nem akarják elveszíteni azért mert napokig késnek a dugók miatt?2016. jan. 19. 19:21
1/14 anonim válasza:
A taxisoknak legalább van bátorságuk kiállni a kormány elé.
4/14 anonim válasza:
Engem nem, mivel Miskolcon élek
5/14 anonim válasza:
Engem nagyon is. Olyanok, mint a géprombolók, de nem állhatnak a fejlődés útjába, hiába rinyálnak.
6/14 anonim válasza:
Nem irritál, bár annak jobban örülnék, ha Demsky/Tarlós/Orbán háza előtt puffognának és nem azokat a csóró kisembereket szivatnák, akik nem tehetnek semmiről.
7/14 anonim válasza:
Igen, bármilyen meglepő, de ez a célja az útlezázársos sztrájkoknak, hogy irritáljon...
8/14 anonim válasza:
Engem az irritál, hogy itt senki nem megy nekik, mint akkor amikor pár ökör lezárta spontán a Lánchidat Pesten.
Egyébként a fogyatékos taxisok pont az ellenkezőjét érik el ezzel az egésszel, mint amit akarnak..
9/14 anonim válasza:
Eléggé zavar, az egész helyzet is és a lezárás is.
10/14 anonim válasza:
A taxisok annyira hülyék, hogy arra nehéz szavakat találni.
1. Óriási ingyenreklámot csinálnak az Übernek.
2. A Deák tér lezárásával és a hepciáskodásukkal magukra haragítják az embereket.
Öngól. Így kell odab.aszni a saját üzletednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!