Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért több a férfi jobbikos,...

Miért több a férfi jobbikos, mint a női jobbikos?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 11:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Hú, egy ilyen mélyliberális szociálpszichológus vajon mit mondana, ha kiraknák egy borsodi faluba egy éjszakára?
2010. márc. 26. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Én is nő vagyok, és jobbikos. De nekem is feltűnt, hogy amikor elmentem a helyi szervezet gyűlésére, a többség férfi volt. Összesen 4 nő lehetett köztünk.
2010. márc. 26. 19:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Én is ezért kérdeztem, mert ezt tapasztaltam.
2010. márc. 26. 19:52
 14/25 anonim ***** válasza:
5%

ma 16:39

Megszólal a szakértő, mire lehurrogjátok.

Ezért nem fognak értelmes emberek közétek állni.

Hőzöngő prolik kocsmapártja.

2010. márc. 26. 20:00
 15/25 A kérdező kommentje:

" ma 16:39

Megszólal a szakértő, mire lehurrogjátok.

Ezért nem fognak értelmes emberek közétek állni.

Hőzöngő prolik kocsmapártja."

Nem zavar, hogy rengeteg értelmiségi, elismert ember van köztünk?? (pl. orvos, ügyvéd ugyanúgy, mint gyári munkás.)

2010. márc. 26. 20:04
 16/25 anonim ***** válasza:
43%

tegnap 20:04

Ha értelmes ember résztvesz ebben a vállalkozásban, az az eerkölcsi hiányosságaikra mutat rá. Értelmes ember akkor vesz részt a jobbikban, ha meglátja, hogy mekkora üzleti lehetőség van benne (lehúzni az orruknál fogva vezetett prolikat).

A jobbikban becsületesség és ész ma nem jár együtt. Nézzük pl. a jobbik programját. Két eset lehetséges. Vagy semmihez sem értő analfabéták írták, vagy okos emberek. Az első esetben ugyebár az ész hiányzik, ezzel magyarázható, hogy a Jobbik programja észszerűtlen, szakmaiatlan, ellenben jól rájátszik a csalódott kisember vágyaira és félelmeire. A másik eset az, ha ezt a programot okos emberek írták. Akkor viszont végig tudták, hogy a műveletlen szegényemberek számára vonzó, amúgy hazug programot írnak, azaz gátlástalan cinikusok.

A Jobbik élén most nem azok állnak, akik 2003-ban elkezdték működtetni a pártot. Ez most már egy másik garnitúra. Az előző vezetés álmodozó, gyakorlatiatlan idealistákból állt. Ők sose tudták volna a Jobbikot nagy párttá tenni, igaz, a manipuláció, félelemkeltés és gyűlölködés is távol állt tőlük. A mostani vezető garnitúra egy része gátlástalan, cinikus profi politikusokból áll (különösen Vona, Morvai és Szegedi tartozik ide), akik nagyot akarnak kaszálni a válság sújtotta kisember félelmein, bizonytalanságán. Plusz van néhány értelmes, félrevezetett ember még a vezetésben. És persze azok, akik mostanában lépegetnek ki, nem ritkán alapító tagok. Az alapító tagok 80%-a már kilépett.

A mostani jobbik valami egész más, mint aminek látni szeretnéd. De fölösleges erről vitázni. 2-3 év múlva te is látni fogod, amit a jobban értesültek (a pártot közelről ismerők) régóta tudnak.

2010. márc. 27. 03:09
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Jobbikos vagyok és nő,nagymama,kétszeres!
2010. márc. 27. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem eleve több férfi politizál, mint nő. Ez így van más pártokban is.

03:09! Gondolom kovács dávid és nagy ervin nevezetű balfácánokra gondoltál, alattuk a Jobbik egy puha, fideszhez igazodó nulla volt. Örülök, hogy eltakorodtak a gyávák. Ja és Szabó Gábor még mindig pártigazgató... :)

2010. márc. 28. 15:16
 19/25 anonim ***** válasza:
59%

"Hőzöngő prolik kocsmapártja"

Én sem tudok sokat az életről, de inkább vagyok becsületes parasztember, mint olyan értelmiség, aki lop, csal hazudik és a kifinomult úri retorikájával el is tudja hitetni, hogy ez jó...

18/L

Szebb Jövőt!

2010. márc. 31. 10:23
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

tegnap 10:23

18 éves lány mint becsületes parasztember?

Nem baj, van még remény rá, hogy kinövöd a hülyeségedet :)

2010. ápr. 1. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!