Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Próbált már valamelyik párt...

Próbált már valamelyik párt szimpatizánsa meggyőzni arról hogy csatlakozz hozzájuk? És ha igen, melyik volt az?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
csak beszélgettünk, őszintén. Azóta Jobbikos vagyok.
2015. dec. 9. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Heh, nagyanyám számít? Mert akkor igen. Nem, még mindig nem vagyok fideszes...
2015. dec. 9. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyanyám.

Választások idején fél 6-kor rámtelefonált, hogy a szavazókörletből jelentette neki a barátnője, hogy még mindig nem mentem el szavazni a csodálatos Orbánjára, ezért most azonnal induljak el, különben soha többé nem áll szóba velem.

Rögtön hányingerem lett, de azért elmentem és beikszeltem valami tök nyomi kispártot, már nem is tudom, hogy melyiket.

2015. dec. 9. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, csak Jehova tanúi akarnak folyton meggyőzni, hogy jön a világvége.
2015. dec. 9. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Azóta vagyok republikánus.
2015. dec. 10. 02:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, a fideszesek erőszakoskodnak folyton az egyetem előtt, hogy ezt-meg-azt írjam alá, adnak tollat is stb.

Meg a Jobbikosok is. Azt gondolják, hogy azért mert fiatal vagyok, nyilván rájuk szavazok és őket támogatom. Mondtam neki, hogy nem. Erre akartak adni egy lufit, hátha ez meggyőz.

Nem sikerült meggyőzniük, se fideszes, se jobbikos nem lettem.

2015. dec. 10. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!