Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ki nyer meg a...

Szerintetek ki nyer meg a 2022-es választást?

Figyelt kérdés

Az tuti, h a következőt a Fidesz fogja vinni, de mi lesz 22-ben? Jobbik? Baloldal? Netán egy teljesen új alakulat?

(Én az új pártoknak örülnék a legjobban a régiek már leírták magukat!)

2015. nov. 22. 08:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Ha a fidesz még négy évet tud rombolni, lassan már mindegy lesz az országnak.
2015. nov. 22. 09:07
 2/15 anonim ***** válasza:
9%

Én is valami újat szeretnék.

Valami olyasmit, ami szociálisabb a Fidesznél, minimális mértékben korrupt, ugyanakkor ellenáll a migrációnak.

Bár tudom, hogy ez Magyarországon leginkább csak szép álom.

2015. nov. 22. 10:07
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán azt sem tudom, hogy a magyarok alkalmasak-e egyáltalán egy fejlett országhoz.

Ezzel nem arra akarok célozni, hogy a magyarok buta emberek lennének. Sokkal inkább gerinctelennek és elvtelennek nevezném őket, hiába akarja a pátoszos mélymagyar oldal a becsület bajnokainak és báránylelkű szenteknek beállítani a magyarságot, amikor egymással szemben is állatiasan viselkednek.

2015. nov. 22. 10:12
 4/15 anonim ***** válasza:
6%

Teljesen lényegtelen, hogy ki nyeri és ki nem.

Magyarországnak akkor is kaput.

És ez így van rendjén. Ami nem tud normálisan működni, az inkább ne működjön sehogy.

2015. nov. 22. 10:27
 5/15 anonim ***** válasza:

"Az tuti, h a következőt a Fidesz fogja vinni"

Nem hiszem, hogy el akarják vinni a 2018-ast: minden Eu-s pénzt amit valaha kapunk lehívunk gyorsítva 2017-ig utána 2020-ig semmi és valószínűleg utána sem sok.

Emiatt valószínűnek tartom, hogy hagyják éppen kicsúszni a kezükből, hogy a 2020-tól 2027-ig megkapott Eu-s pénzeket ők osztogassák,

A 2018-as választás nyertese sok mindent amúgy sem tud nagyon EU-s pénzből osztogatni, és lehet rájuk hivatkozni. (Miket adtak át, előtte, utána, Eu-s pénzből, bezzeg a 2018-as győztes semmire sem volt képes....)

2015. nov. 22. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
NSDAP
2015. nov. 22. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
És a 2202-es választásokat vajon ki fogja nyerni? Komolyan még a 2018-as is odébb van rendesen de már a 2022-esen aggódnak páran... addig még rengeteg víz lefolyik a Dunán, de a 2018-as sincs sokkal közelebb.
2015. nov. 22. 23:33
 8/15 anonim ***** válasza:

"Valami olyasmit, ami szociálisabb a Fidesznél, minimális mértékben korrupt,"

Én meg olyat, ami egyáltalán nem korrupt! De ez lehet még nagyobb álom!

Szerintem addigra teljesen új arcok lesznek a politikában, új emberek, új pártok.

2015. nov. 24. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
2018 is messze van még, egyébként a statisztikák alapján, már azt is a Jobbik nyeri. Egyébként milyen új pártokra gondolsz(nekem csak a régiek vannak meg, azoknak a szava olyan, hogy meghallják)?
2015. nov. 25. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Pártok ....... de kis jólelkű vagy. Még eszmékben és nem ismerősi haveri körökben gondolkodsz.
2015. nov. 27. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!