Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, mi a véleményetek...

Fideszesek, mi a véleményetek ezekről a videókról?

Figyelt kérdés

Mert nekem nem estek jól, kicsit el is bizonytalanítottak. Na nem a Jobbik irányába hanem úgy egyáltalán, főleg a második videó, ahogy az asztalnál röhögnek, hogy "nincs is kormány". Lehet, hogy tényleg kamu az egész demokrácia és valójában a képviselők nem is minket képviselnek?

Számonkérés, elszámoltatás: Jobbik vs Fidesz

http://www.youtube.com/watch?v=6xm_YbmU3PA

Jobbik vs Fidesz, Pörzse vs Bayer

http://www.youtube.com/watch?v=k9wYAaMf_MM

És ami még nagyon zavar, az ez a lehetséges együtt működés az MSZP-vel(?!):

[link]

Tekintsetek el tőle, hogy kuruc.info, sima m1-es videó, csak én minden oldalt meg szoktam hallgatni, ugyanígy nézek nol.hu-t is.

2010. márc. 22. 16:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

17:05

jó szókakozást hozzá :D. Rohadtul nem érdekel. Már megszoktam, hogy akik a jobbikos kölyköknek nem tetszenek, azt jól lepontozzátok, mint az óvodában. Jaj, most fekete pontot kaptam? :D:D:D

Már láttam a filmet. Még mindig az a véleményem, hogy kampánynak jó, de jó sokat ferdítenek benne... ha ez hivatalos jobbikos film, akkor már rég lejáratták magukat az értelmesebb jobboldaliak körében.

2010. márc. 22. 17:09
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként csak hogy az értelmiségi jobbikosok is értsék a kérdést: "Fideszesek, ...." Azért nagyon ráértek...
2010. márc. 22. 17:10
 23/25 anonim válasza:
én vagyok osama bin laden. kifogásolom, hogy én fideszes vokXD tok magyaru!!!! de jó nkem!!!!!! szeretem a magyar fideszt, meg gyucsáyt, bajnai sylvit, jah bocs az bódi sylvi :-DD
2010. márc. 22. 17:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább tanulj az egyetemre, mert mi lesz ha kirúgnak... megfognak rád haragudni a pécsi értelmiségiek. :)
2010. márc. 22. 17:28
 25/25 anonim ***** válasza:

[link]

"...ha megvallják a bűneiket, meg is bánják és bocsánatot kérnek"

Ez elképesztő! Kukoricára térdepeltetni nem akarod őket, Laca?! Elvégre ha te ilyen gyerekcsínynek tartod az elmúlt 8 évet akkor az is járna!

2010. márc. 22. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!