Jobbikosok, vannak köztetek fajgyűlölők, meg nácik?
Igen, én minden nap megölök egy négert, lassan már egy se lesz az országban...
De sebaj, akkor majd következnek a szemüvegesek, aztán a kékszeműek, aztán meg azok akiken nincs sapka!
Szebb Jövőt! ;)
A Jobbikban, a párt tagjai közt természetesen nincs. A szavazók táborában persze egész biztos megtalálhatók.
Szép napot!
"és cigány pecsenyét eszem."
Nem félsz, hogy elkapsz valami betegséget a romlott hústól??? Mi a kutyával sem etetünk ilyen aljadékot!
Ezek vannak a Jobbikban, érdemes megnézni, hogy ki honnan jött és hány olyan van, akinek a tejfel még a száján van , soha nem csináltak ilyet és ezek verik magukat, na hagyjuk már.
15:49! A Jobbikban sok a fiatal és sok az öreg, meg a kettő között. Egy részük volt már képviselő, egy részük pedig most kezdi. Ez hitelesebb forrás, mint az FN:
Én Jobbikos vagyok,és utálom a romákat.
Hogy miért?
Köztük élek,látom az életmódjukat,szenvedek a viselkedésüktől,erőszakosságuktól.
A gyomrom felfordul attól,hogy ebben az országban gyilkolhatnak,lincselhetnek,bármit megtehetnek büntetlenül,a csaló,hazug politikusok meg védik őket.
Ez van.Remélem,a Jobbik megoldást talál a problémára.
Aki nem gyűlöli őket,az biztos,hogy nem kényszerül közöttük élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!