Jobbikosok, vannak köztetek fajgyűlölők, meg nácik?
Dehogyis. Hogy lennének nácik a Jobbikban??
A Jobbik tagjai mind Szent Hazafiak: orvosok, lelkészek, értelmiségiek, és színtiszta magyarok akik tenni akarnak az országért. A többi politikus mind néger származású és a hazát csak romba akarja dönteni.
Szavazz te is a Jobbikra és akkor eljön majd a Kánaán!
Szebb Múltat!
Igen csak a degeneráltok aránya nem mindegy egy pártban vagy tök mindegy, adott közösségben. Nos úgy tűnik, a Jobbikban valamiért helyükre találnak az ilyenek, de érthető jelenség, a helyüket nem találó "túl értelmes" emberkéket mindig vonzzák az ilyen szélsőséges, agresszív csoportosulások, már csak a valahova való tartozás vágya miatt is.
Itt a Jobbik most egy nagyon klassz gyűjtőhelye a saját magukkal gondban levő emberkéknek, szal sztem egy tökéletes alkalom, hogy legalább összeterelődtek azok, akiket valahogy nagyon erősen mellőzni kellene egy jogállamban.
Nézz meg kérlek egy Jobbikos beszédet!
Aztán döntsd el magad az éretlmi színvonalat.
Én nacinalista vagyok,viszont nem vagyok soviniszta.
Kielégítettem a kíváncsiságodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!