Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elmarad az Orbán - Mesterházy...

Elmarad az Orbán - Mesterházy nyilvános találka?

Figyelt kérdés
Több forrásból értesültem, hogy Mesterházy Attila nyilvános vitára hívta Orbán Viktort, a fidesz miniszterelnök jelöltjét. Tud valaki erről valamit? Lesz, vagy sem? Több információt is láttam ezzel kapcsolatban a neten, de konkrétumot nem találtam
2010. márc. 18. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Erre válasz:

"Orbán nem fog senkivel vitázni.Vonával pedig végképp nem.nem engedheti meg magának,hogy egy szélsőséges párt vezérével vitázzon."

De azt meg engedhette magának 20 évig hogy az ördöggel cimboráljon közben osztozzon az állami vagyonok nagyon nagy részén!!!Ébresztőőőőő Korrupt Hazug ember a ti istenetek fideszesek!!!Ez már előre levolt zongorázva az mszpé és a fidesz között hogy most ők játsszák a hős megmentő pártot 2010-ben,és cserébe eltusolják az mszpés mega nagy pénzkimentéseit az államkasszából amin együtt osztoztak a háttérben! Csak a Jobbikkal nem számoltak hogy így kinövi majd magát,és még el is akarja számoltatni az összes rabló gerinctelen szemetet! Szebb jövőt! Ja magánvélemény!

2010. márc. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!