Ti, melyik pártra szavaztok? Nevet kérek csak.
22:21 ismét. Hát ez az! Jelenleg tényleg nevetséges, hogy mit meg nem engednek a multiknak, de még ennél is nagyobb baromság lenne őket innen kirúgni! Igenis át kell venni a nyugati mintát, és kevesebb kedvezményt adni nekik. Be kell vezetni azt a rendszert, ami külföldön van, de úgy tűnik még mindig nem látja be senki, hogy rengeteg magyarnak biztosítanak munkalehetőséget! Ezt persze már leírtam egyszer, de mind1...úgy tűnik, aki válaszol nekem, nem olvassa el rendesen, amit írok.
A másik: egy francia mezőgazdász cég majd pont katonákkal fogja körülvenni a földjét, ugyan ne röhögtess már!! :S Ez is egy paranoiás válasz...mint már mondtam, más országokban is vannak földek külföldi kézben, mégse rinyál náluk senki, és pl. az angolok se fognak betojni azért, mert egy francia ember földet vett náluk. Ha ennyire zavar, akkor te meg vegyél egy földet Franciaországban és akkor kvittek vagytok :P
22:21: A Jobbik nem kirúgni, hanem bevonni akarja őket a közteherviselésbe és csökkenteni a pofátlan nagy támogatásukat. Ezenkívül szeretné elérni a dolgozók körülményeinek javítását és több magyar terméket szeretne a boltokban. Elvégre a makói hagyma még mindig legjobb európában. (na jó talán túlzok :D)
Ja, de itt az a gond, hogy tömegesen jönnének földet venni, Simon pereszék már nagyon izgatottan várják a pillanatot. Egyébként is, a mi földünkből mi akarunk hasznot húzni.
22:21 vagyok. Simon Perez, ha lehet...nagyon sokan sz-szel írják. Nem akarom tovább ragozni, szerintem én már elmondtam a véleményem a témáról. Tényleg nem bírom megérteni, hogy mitől féltek, nem hiszem Hogy Perezék már itt fenik a fogukat a mi földünkre, és ha mégis, miért pont Magyarországra??? Még egyszer mondom: más országokban is vesznek földet külföldiek, ez a mai világnak egy teljesen természetes jelensége, és más országok nem félnek tőle.
Tudjátok egyszer az Iberdrola, egy spanyol szélenergiával foglalkozó cég jött Magyarországra, és óriási szélerőműparkot akart kialakítani itt, amiből az energiát mi kaptuk volna, zöldet, és az egyetlen kérésük az lett volna, hogy a túltermelésből adódó kvótát vegyük meg, a többi energiát ingyen kaptuk volna, de neeeeeem! Mi inkább nyaljuk tovább az oroszok se*gét és szennyezzük tovább a környezetet...
Most akkor ők is csak gyarmatosítani akartak minket? Így is külföldről nyerjük az energiatermeléshez szükséges nyersanyagok nagy részét, most akkor nem lenne jobb egy tisztességes országgal üzletelni??
22:21! Örülök, hogy említed az energiát, nekünk a geotermikus energiát kéne hasznosítani, kenhetné mindenki a hajába az olaját, földgázt erőművét :)
A többiről meg elmondtam én is véleményemet, nem jó ha tömegesen jönnek földet vásárolni és főleg nem perezék.
Na ebben mondjuk én is egyetértek! Magyarországnak a világon egyedülálló geotermikus raktára van. Itt van a s.ggünk alatt, mi meg teszünk rá, és az oroszokkal pacsizunk. Akármelyik párt is kerül hatalomra, remélem a lopkodás mellett eszébe fog jutni majd ezzel is foglalkozni!
22:21 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!