Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti, melyik pártra szavaztok?...

Ti, melyik pártra szavaztok? Nevet kérek csak.

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy millioszor meg lett kérdezve,de itt csak név semmi más,nem kell komment meg ilyenek ,ha kritizálni akarod a kérdést nincs rá szükség .
2010. márc. 17. 02:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
45%

22:21!

Mik ezekkel a gondok? Szerintem emlékszel a történelem során, hogy mennyi gondja volt a magyar királyoknak, hogy mindenféle főnemesek, tartományurak kezében volt a föld. Nem akarunk a (új)feudalizmust!

2010. márc. 18. 21:03
 32/49 anonim ***** válasza:
23%

22:21 vagyok.

Azé az ország, akié a Föld...igen tulajdonképpen le a kalappal a Jobbik előtt, amiért ilyen ügyesen tudja megválogatni a demagóg jelmondatait!

Nos. Szerintem, amíg ezt az országot úgy hívják, hogy Magyarország, és a lakosság magyarul beszél, magyarnak vallja magát, és a magyar kultúra értékeit ápolja, addig ez itt Magyarország marad, és akárki is veszi meg a földünk egy darabját, az akkor is Magyarország lesz. Lehet, hogy papíron egy francia rendelkezik fölötte, de földrajzilag akkor sincs, aki elvegye tőlünk! Ez az érem egyik oldala.

Az érem másik oldala pedig az, hogy nem ott van a kulcs, hogy megtiltjuk a külföldieknek, hogy itt földet vegyenek, hanem hogy arra kötelezzük őket, az abból származó bevételüket itt kell leadózniuk, a magyar államnak is legyen bevétele belőle, éppen azért mert valamilyen szinten akkor is a mi földünk!

Vagy: jó megoldás lenne emellett az is, hogy a magyar termelőknek/polgároknak kedvezményeket adjunk, vagy valamilyen módon hozzásegítsük őket nem csak a föld megvásárlásához, hanem annak fenntartásához, megműveléséhez is!

Ehhez kapcsolódóan még valami: Mindenki ki van akadva a multikra, hogy jaj a szemetek elveszik az összes pénzünket, nem veszik ki a részüket a közteherviselésből és ellehetetlenítik a kis boltok dolgát. De arra úgy tűnik még senki sem gondolt, hogy egy tescoban az ott dolgozók kb.90%-a magyar, ha nem több...tudjátok, ez mennyi új munkahelyet jelent??? Át kéne gondolni a dolgokat, és nem kidobni a multikat, mint ahogy a jobbik tenné, hanem segíteni a kis boltok tulajdonosait, és bevonni a multikat a közteherviselésbe, meg visszafogni őket az áraikkal, mert néha elég kizsákmányolóak tudnak lenni, ez is igaz :S Vagy vegyenek több magyar terméket! De nem kidobni őket :S:S

Szerintem ezt az országot már csak a külföldi tőke tartja életben...

2010. márc. 18. 21:34
 33/49 anonim ***** válasza:
23%

22:21 megint: Még valami eszembe jutott! Szerintetek a fejlett nyugati országokban hány hektár föld van külföldi tulajdonban? Mégis a franciáké Franciaország, a hollandoké Hollandia, az angoloké Anglia, és ők bezzeg nem panaszkodnak! Nem is tudom, de aki azt hiszi itt minket mindenki gyarmatosítani akar, az paranoiás, amit persze kicsit meg tudok érteni a hányatott történelmünk miatt.

Na mind1, senkit sem akartam megbántani!! :)

2010. márc. 18. 21:40
 34/49 A kérdező kommentje:

Eddig az állás:Jobbik :11

MSZP :04

Fidesz :02

LMP :02

MCF :01

Nos ,szerintem egyértelmű. A többi válasz értékelhetetlen volt.

2010. márc. 18. 23:55
 35/49 anonim ***** válasza:
45%

tegnap 23:55

Még szerencse, hogy az oldal felhasználói nem alkotnak reprezentatív mintát :)

2010. márc. 19. 07:43
 36/49 A kérdező kommentje:
Gondolt csak ezt ,az oldalt bárki látogatja és az válaszol aki akar ,és Én tök mindegy mi volt a válasz pozitív válasznak minősítettem ,de te azt gondolsz amit akarsz ,ja gondolom ,te pesti vagy?!
2010. márc. 19. 18:02
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
LMP
2010. márc. 19. 20:56
 38/49 A kérdező kommentje:
plussz egy zöld
2010. márc. 20. 00:27
 39/49 anonim ***** válasza:

Szerintem az LMP nem elég komoly párt, de miért kell a zöldeket bántani?? A Föld haldoklik, és ez még a politikánál is fontosabb, de úgy tűnik erre te mind szartok, mert az emberek többsége önző :S

És FIDESZ

2010. márc. 20. 14:12
 40/49 anonim ***** válasza:

Kedves 22:21! (Ha már így nevezted magadat, akkor én is :D)

Igen a multik szemetek, nem tudom, hogy az Európai bizottság jelentése demagógnak számít, ezért merek rá hivatkozni, amikor azt mondom, hogy Magyarország adja a legtöbb közvetlen állami támogatást az óriáscégeknek az Európai Unió tagországai közül. Érted, Franciaország, Németország, Szlovákia és más államok jóval kevesebbet adnak, rádásul a közteherviselésbe is bevonják őket. ( [link] ) Ezek után nekem senki se mentegesse a multikat!

Papíron a franciáé, tehát övé a haszon, joga van védetni biztonsági céggel, körbekeríteni kerítéssel stb. Tudod a tartományuraknak is "csak" papíron volt földjük. Lehet, hogy szerinted nagyon hasznos, hogy majd a multikhoz hasonló nevetségesen alacsony adókkal hozzájárulnak a közteherviseléshez (tehát nem igazán, csak úgy látszatra) és közben mindenféle magánhadseregek védik majd a magánföldeket. Én nem támogatom az újfeudalizmust, az újgyarmatosítást.

2010. márc. 20. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!