Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Tegnap a HETi Hetesben azt mondta Hernádi Judit,hogy beszélt egy politikus ismerősével és megkérdezte tőle,hogy a Fideszről miért nem derülnek ki korrupciós ügyek ,mint ahogy az Mszp-ről?Talán nekik nincs is?Erre az volt a válasz,hogy azért mert akkor az emberek csalódnának a Fideszben is és akkor mi maradna?Hát a Jobbik.(Nem Fideszes és nem Mszp-s politikus mondta)
2010. márc. 15. 20:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A 23:04-es "IQ-bajnok" vagyok.

Már megbocsáss, de kettőnk közül te nem vagy képes összetett magyar mondatokat elemezni. Honnan vontad le azt a messzemenő következtetést, hogy neked szól mindaz, amit írtam??? Idézz, kérlek akár egyetlen mondatocskát is tőlem, amely egyenesen hozzád szólt az említett megnyilvánulásomban! Ha meg nem tudsz, akkor kérlek, ne akarj engem olyasmiről kioktatni, amiben minden valószínűség szerint jobb vagyok nálad! (Értsd: magyar nyelvtan.)

Mellesleg a kérdésedre válaszoltam az előző hozzászólásomban. Ha abból nem tudtad leszűrni, hogy mi a véleményem a Heti Hetesről, annak nézőiról, a Hernádiról, meg az egész díszes társaságról és mindennemű politikai megnyilvánulásukról, akkor megint csak nem bennem van a hiba.

2010. márc. 18. 23:09
 22/29 A kérdező kommentje:
hát már ne is haragudj, de itt minden IQ bajnok pont ilyen irónikusan válaszol,hogy az ilyen ....embereknek hol is van a helyük stb.stb.Ez a válasz is pont olyannak tünt.Az elemzésemmel semmi gond nincs,ha egyszer azt vesszük,hogy mivel elég sok az ilyen irónikus ember,akkor lehet többféle képpen is elemezni:D (ez esetben nem rád célzok minr irónikus ember,hanem az efféle stílusú válaszokra)
2010. márc. 18. 23:32
 23/29 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem hinném,hogy bármi baj lenne a Heti Hetes nézőivel,tudod vannak akik szeretik a humort és nem örülnek bele ha az imádott pártjukról poénkodnak :D
2010. márc. 18. 23:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Ezek szerint minden ironikus ember ostoba. :) Érdekes logika...

Azért szoktam legtöbbször magam is ironikus lenni okoskodó entellektüel helyett, mert az előbbit általában többen értik meg, mint az utóbbit. De a kivétel erősíti a szabályt. :)

Tehát mégegyszer:

Nem neked szántam a gúnyolódást, hanem azoknak, akik képesek azonnal készpénznek venni mindent, amit egy ilyen Heti Hetes-típusú bulvárműsorban látnak-hallanak.

A hivatásos rettegőktől meg amúgy is kiver a víz, mindegy, hogy bal-, vagy jobboldalon rettegnek órabérben. ("Jaj, csak nehogy jöjjön a Jobbik, mert akkor vége a világnak!" "Jaj, csak nehogy győzzön a Fidesz, mert Orbán királlyá koronázza magát!" stb.)

2010. márc. 18. 23:45
 25/29 anonim ***** válasza:

23:44:

A humort szeretem, a sértő, ízléstelen beszólogatásokat nem.

Pl: "Orbán felesége megellett", "Szent Korona= micisapka", stb.

Van, amiből az ember nem szereti, ha gúnyt képeznek. Egyszerűen azért nem, mert számára sérti a jóízlést.

Én Fábryt sem szeretem, amikor már vicc helyett gúnyolódik, pedig ő a másik oldalt figurázza ki.

Biztosan tudnék több példát is említeni, hogy mi az, amiért még utálom a Heti Hetest (még több elmés beszólást), de mivel már régen nem nézem, ezért nem tudok többet.

2010. márc. 18. 23:56
 26/29 A kérdező kommentje:
oké,akkor meg van beszélve a félreértés.Én azért is voltam irónikus,mert az számomra elég bosszantó,hogy a legtöbb olyan kérdés amiben nem a Fideszt vagy a Jobbikot emelik a magasba,egyből jönnek a vádaskodók,hogy ...kommunista stb.stb.,miközben egy szóval sem említi az ember,hogy melyik párttal szimpatizál vagy hogy döntött-e már.Esetleg pont az ilyen durvább megnyilvánulások miatt mondja az ember,hogy isten ments a Jobbiktól :)
2010. márc. 18. 23:59
 27/29 A kérdező kommentje:
igazad van,néha vannak durvaságok mind a két műsorban,de hát mindenkinek más a mércéje.Én szeretem mind a két műsort,mert azért szerintem sok mindent nem gondolnak komolyan csak jópofának tűnik amit mondanak,no meg a nézettség
2010. márc. 19. 00:14
 28/29 anonim ***** válasza:

"Esetleg pont az ilyen durvább megnyilvánulások miatt mondja az ember,hogy isten ments a Jobbiktól :)"

No igen, ezzel abszolút egyetértek.

Jobboldali embernek tartom magam. Konzervatív vagyok, bár azért nem mindenben. (Csak a mai, liberális világban érzem magam konzervatívabbnak az átlagnál, mert Istenben, családban, férfi-nő párkapcsolatban, és hasonló, "divatjamúlt eszmékben" hiszek.) Szinte soha nem azzal kezdem a hozzászólásaimat, hogy kire szavazok áprilisban, mégis voltam már én is sokszor hazaáruló-kommunista (!!!), vagy éppen zsidóbérenc bértollnok (pedig még netem sincs itthon, az udvaron ülök a kocsiban, és a szomszéd wifijéről írok az ő tudtával).

Szóval tény, hogy nekem sem mindegy, ki milyen stílusban kommunikál a másik féllel. Én a Jobbikot többek közt éppen a szavazói miatt nem tudnám soha elfogadni.

Ha innen nézzük a dolgokat, érthető, hogy miért ugrottál rám. És persze nincs harag miatta, hiszen félreértés volt.

2010. márc. 19. 00:31
 29/29 A kérdező kommentje:
akkor már ketten vagyunk kommunisták akik hisznek a divatjamúlt eszmékben:)én speciál még nem tettem le a voksomaz egyik párt oldalán sem,de azt hiszem,hogy az nem a Jobbik lesz,amelyiknek a szimpatinzánsai megtudnának győzni.Remélem akkor nem vetted sértésnek a "kifakadásomat".Szia:)
2010. márc. 19. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!