Mi a véleményetek erről?
De tökéletesen írtam.
Írtad: "De nekünk miért lesz jobb ha a jobbik nyer és mgszünnek a munkahelyek?Mert ugye "Magyarország a magyaroké,és a külfldi befektetők menjenek"...."
Hülyeséget írtál, mert eszük ágába sincs menni, aranybánya vagyunk nekik, és nemcsak a multiknak.
én meg mondom nem a multik mondják azt,hogy ide nem fektetnek be,hanem Vonáék mondják,hogy Magyarország a magyaroké és ne adjuk el stb.stb.
abban pedig igazam van,hogy minden politikus zsebre játszik,és azért írtam mert kikészítő mikor azt hangoztatják,hogy majd jön ez vagy az a párt és akkor minden rendben lesz,pedig aki ezt mondja az is pontosan tudja,hogy mi a szitu
Hát persze!!! Bravo! Micsoda tényfeltáró műsor volt ez!!!
A Fideszről évtizedek óta azért nem derül ki semmilyen korrupciós botrány, mert a gonosz zsidók már 10-15 éve is tudták, hogy jönni fog a csúnya, rossz Jobbik, akitől meg kell védeni a liberális világot! Nemde?
Esküszöm, ekkora paranoiával már a diliházban lenne a helye egyeseknek!
Különben meg a Heti Hetesről amúgy is tudjuk, hogy mekkora MSZP-párti, Fidesz-ellenes f*s az egész. Nehogy már még a bulvárszemétnek is higgyen már a sok idióta, és a Heti Hetesből vonjon le messzemenő következtetéseket! Legközelebb már a Móunika-sóba mentek párterápiára, ha gond lesz a házasságotokkal? Emberek! Könyörgöm! Kössék már IQ-hányadoshoz azt a szavazati jogot!!!
Ne haragudj, de ha Te a Hernádi Juditot tartod egy hiteles forrásnak abból a szempontból, hogy melyik pártban bízz, akkor nem csodálom, hogy itt tartunk.
a Fidesz folyton kapja az ívet, hogy azok is korruptak mint az állat persze, csak azért nem derítjük ki, mert nem szeretnénk rosszat az országnak. B!szod. Nem igaz, hogy nem tűnik fel, hogy ebben a szájonqrt országban minden szájonb!szott párt a saját kibeb!szott érdekein kívül mindenkit leszar? Kilopják az emberek szemét és még ott tartunk, hogy biztos a fidesz is korrupt. én még azt is leszarom ha korrupt, a kib4szott mszp-szdsz koalíciónál biztosan többet fog tenni az országért
"A kérdező kommentje:
azért miután megnyeri a Fidesz a választásokat(mert szerintem biztosan így lesz)kiváncsi leszek,hogy akkor mit mondanak,ha borul az ő bilijük is"
Mindössze annyi történik, hogy négy évvel később lesz normális magyar kormányunk. Tehát lényegében semmit sem változtat. :)
"De nekünk miért lesz jobb ha a jobbik nyer és mgszünnek a munkahelyek?"
A Jobbik gazdasági csoportjának esze ágában sincsen őket elüldözni, csupán magasabb adókkal szeretnék "terhelni" őket, legalább is ez van a programjukban (persze ehhez el kéne olvasni); ez viszont azért lenne hasznos, mert az állam több pénzhez juthatna, és a multik az itthon megtermelt profit 90%-t nem vinnék ki külföldre, hanem egy rész bejutna az államkasszába, és lenne pénz az oktatás, egészségügy, közbiztonság fejlesztésére, stb.
A jobbik nem azt mondja hogy menjen a multi, hanem azt üzenik már most a nagy tőkének hogy végre az ország a nemzet lesz előtérbe helyezve. Jobban megadóztatják őket mert most szinte szart sem adóznak a bevételük töredékét csak. Míg egy Magyar vállalkozó szét adózza a kis bevételét, de még az átlag ember is. Nem mondom kell a multi a nemzetünknek, de ez azért nem állapot hogy multi parkok jöttek létre egymás után,és multi-multi hátán nőttek ki a földből pár év alatt.A multik nem a Magyar terméket protezsálják hanem az import szart.Ez pedig a Nemzetünknek a gazdaságunknak szép lassú halálához vezet.Lásd jelenünk!
-Meg kell őket adóztatni
-Kordába kell tartani a kormányunknak a multik ádáz harcát
-A hazai termékeket kell erőltetni, mert akkor visszaforog újra és újra a tőke a saját pénztárcánkba
Ha átmegy valaki Ausztriába...elgondolkodtató hogy ott miért állította meg a kormány a multik elterjedését a fővárosban...talán azért hogy az ott élő iparosok vállalkozók termelők üzletvezetők életét ne nyomják el. Ennek pedig az lett az eredménye hogy nem tették tönkre az ország életszínvolát! Nálunk ha így halad mindenki nyomorra ítéltetett csak idő kérdése, mert elfogy a forgótőke.Lyukas pohár szindróma. Szebb jövőt bocs az off-ért!
"abban pedig igazam van,hogy minden politikus zsebre játszik"
hát szerintem meg nincs igazad! mert ha azt mondjuk, hogy az ember jó, és alapból jót feltételez a másikról, akkor a jobbikos politikusokról nem szabadna feltételezned azt hogy zsebre játszik...
persze ez így nem teljesen igaz... feltételezni szabad, és elővigyázatosságból nem is árt, de nem szabadna így kijelenteni mint ahogy te tetted.
Szebb jövőt!
23:04
Ta akkora észlény vagy,hogy esküszöm fáj :D Ki itt akkor most a paranoiás?Úgy tűnik te,mivel én csak egy másik ember által állított dolgot kérdeztem,hogy kinek mi a véleménye és nem azt,hogy ezt én gondolom te kis IQ harcos:DLátom nem megy az elemzés és igen,menj a mónika sóba ott mesélhetsz a paranoiáidról,de valószinű az rtl nem közvetítené nehogy esen a nézettség:D Atán megkapnád a beutalót oda ahová való vagy és akkor egy szavazattal kevesebb az éltetett pártodnak, juj :D irónikus válaszra hasonló választ kapsz,ha már nem megy az elemzés :D
01:28
Neked is azt mondom,hogy a kérdés nem úgy hangzott hogy Hernádi ezt mondta én pedg vakon hiszem minden szavát és erről kinke mi a véleménye?!
Amit ecsetelsz a pártokról és a korrupcióról asszem valami hasonlót fogalmaztam meg én is!
A többieknek köszi a válaszokat ,véleményeket.Aki tud normális módon kommentezni,annak én is tudok normálisan írni,pártszimpátiától függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!