Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Híradó mondja:A Jobbik populis...

Híradó mondja:A Jobbik populista. Egyetértetek?

Figyelt kérdés
hallgattam a híreket és jellemezték a populizmust,mit ad Isten,egyből a Jobbik jutott eszembe.Nektek?
2010. márc. 14. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg azon nem akadtál fenn, hogy a másik 69-es retekklubozott, talán, mert éppen te voltál. Ja, mert a jobbikosoknak mindent meg lehet bocsátani.
2010. márc. 14. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Én meg úgy látom, hogy a retek klubnál meg a tv2nél kevés szemetebb csatorna van. Maszoposoktól sose kérdeznek egyébként semmi kompromittáló kérdést, pl. hogy miért éneklik az internacionálét a kongresszusaikon, ha elvileg nem kommunista párt, meg mi van a vezetőik diktatúrában betöltött múltjával. Ha Vona bemegy, az első kérdés az, hogy a Jobbik náci-e, a második az, hogy mi a véleménye a nácikról, a továbbiak pedig ezen az irányvonalon mozognak.

Na, ez aztán a pártatlanság...

2010. márc. 14. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én voltam. De az kicsit más, mint egy élő személy átmeneti nevével gúnyolódni. Azt maguk érdemelték ki a szememben.

Ez a Zazrivecz, vagy mi volt a nevelőapja neve, ez a Csurka újabb hülyesége, és egészen pontosan arra akar utalni vele, hogy Vona zsidó származású...

2010. márc. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!