Miért ez a nagy magabiztosság Jobbikosok?
Olvasva a jobbikosok hozzászólásait, nagyon magabiztosnak tűnnek. Itt most nem a választásokon elért "szép" eredményre gondolok, az biztosan meglesz.
Nem tartotok attól, hogy csalódtok? Miért hiszitek azt, hogy ez a egyetlen járható út? Nem féltek attól, hogy egy esetleges hatalomra kerülés esetén, nem várt dolgok történnének? Nem gondoljátok, hogy hatalomra jutáskor nagyot szelídülne a Jobbik?
"Egyedül a jobbik programja megvasólítható."
A program nagy része szimpatikus, de ez az arány más pártok programjához viszonyítva, nem nagyobb. Melyik párt az amelyik negatív kampánnyal próbál választást nyerni. Igen a jobbik mellett az szól, hogy ők még nem bizonyítottak. De itt egyikünk sem gazdasági szakember, és bizony azok véleménye egész más. Mindegyik párté, de leginkább a jobbik-é a költekezésről szól. De miből??
De itt egyikünk sem gazdasági szakember, és bizony azok véleménye egész más.
Itt a idezet:"A Jobbiké az egyetlen életképes gazdasági program"
http://www.youtube.com/watch?v=Mr6-KcY1Gvw
1.Allamadosag felulvizsgalasa.
2.A korrupcioval valo leszamolas
3.Videk feltamasztasa
Nekem ez az egyetlen jarhato ut!
azzal is marha sokat megspórolna ám az ország, ha nem a cigányok zsebét tömné éjjel-nappal segélyekkel!
ha azokat segítené, akik hozzátesznek az országhoz, és nem szétlopják, akkor az egy jó befektetés lenne a kormány részéről.
A komment megírásának időpontja: ma 20:11
Ez a "gyerekek" dolga. Úgy döntenek ahogy akarnak.
na mi van kérdező és társai be vagyunk ijedve?
csak a Jobbiknak van programja
csak a Jobbik az egyetlen párt
csak a Jobbik!
szebb jövőt!
"na mi van kérdező és társai be vagyunk ijedve?
csak a Jobbiknak van programja
csak a Jobbik az egyetlen párt
csak a Jobbik!
szebb jövőt!"
Beijedveeee? Eddig olyan értelmes emberek írtak a kérdéshez, erre jöttél Te! Miért már nekem is félnem kellene? Pedig nem vagyok cigány, tisztességesen dolgozom, adózok, és így tovább. Akkor miért, és kitől is ijedtem volna meg? Az ilyen jobbikosokat nem szeretem csak!!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!