Miért ez a nagy magabiztosság Jobbikosok?
Olvasva a jobbikosok hozzászólásait, nagyon magabiztosnak tűnnek. Itt most nem a választásokon elért "szép" eredményre gondolok, az biztosan meglesz.
Nem tartotok attól, hogy csalódtok? Miért hiszitek azt, hogy ez a egyetlen járható út? Nem féltek attól, hogy egy esetleges hatalomra kerülés esetén, nem várt dolgok történnének? Nem gondoljátok, hogy hatalomra jutáskor nagyot szelídülne a Jobbik?
A kerdezo miert nem segiti a gimnazista lanyait es beszelget el veluk a dologrol?A kerdezo miert nem buzditja a lanyait {ha mar nem tudtak valaszolni}arra hogy olvassak el a Jobbik programot.Egyszeruen csak jot akanak de nem tudjak megfogalmazni.Tessek a joszandekot segiteni!
De ha nem vevok a dologra akkor legalabb a Jobbik.hu-n lehet keresgelni,informalodni.Lehet legkozelebb tudnak valaszolni.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:10
20-25% még igazán kevés! Te lehet, de a nép azzal nem lesz megelégedve.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:17
Én is találtam jó dolgokat a programban, de több elriasztott. Te két dolog miatt választottál.
Látom ismételnem kell, hármat írtam azzal a címszóval hogy ezekért küzdök évek óta:
1. multik visszarorításáért
2. a romáknak munkát nem segélyt program
3. mg fellendítése
A többivel csak egyetértek.
Olyan pontot nem találtam a programban amivel nem értenék egyet, félreértettél.
Eppen ezt mondtam en is.Biztasd oket arra {ne tunjenek forro feju Jobbik szimpatizansoknak}hogy tajekozodjanak.
Nem kell belemerulni a politikaba nyakig,de a videokat meglehet nezegetni,le lehet szurni a kovetkeztetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!