Miért ez a nagy magabiztosság Jobbikosok?
Olvasva a jobbikosok hozzászólásait, nagyon magabiztosnak tűnnek. Itt most nem a választásokon elért "szép" eredményre gondolok, az biztosan meglesz.
Nem tartotok attól, hogy csalódtok? Miért hiszitek azt, hogy ez a egyetlen járható út? Nem féltek attól, hogy egy esetleges hatalomra kerülés esetén, nem várt dolgok történnének? Nem gondoljátok, hogy hatalomra jutáskor nagyot szelídülne a Jobbik?
Ki mondta hogy tereld oket?En azt mondtam hogy ha mar ugy dontottek hogy Jobbik szimpatizansok akkor miert nem buzditod oket arra hogy olvassak el a programot?
De ha igy jobban tetszik neked,mond nekik hogy olvassak el a Fidesz programot vagy az Mszp-t is.Ezt neked is tudnam javasolni.
Mellesleg mi a bajod a Jobbik-kal?
"Ki mondta hogy tereld oket?En azt mondtam hogy ha mar ugy dontottek hogy Jobbik szimpatizansok akkor miert nem buzditod oket arra hogy olvassak el a programot?
De ha igy jobban tetszik neked,mond nekik hogy olvassak el a Fidesz programot vagy az Mszp-t is.Ezt neked is tudnam javasolni.
Mellesleg mi a bajod a Jobbik-kal?"
De hisz nem jobbik szimpatizánsok, csak hallották,hogy arra kell szavazni.(nem ugyanaz) Természetesen tájékozódásra buzdítottam őket. Mi a bajom a jobbik-kal? Itt most én kérdeztem, de egy-két válaszolón kívül nem nagyon jött vélemény. Ne az én lányaim legyenek porondon, ez unalmas lesz így a fórumozóknak.
Koszonjuk kommented.Ezzel is bizonyitottad,mint minden mas "jobbikellenes",hogy az eg vilagon semmit sem tudtok felhozni es bizonyitani a Jobbik-kal kapcsolatban.Tereled a szot.Ez eleg kellemetlen.Miert varod el akkor a tizeneves lanyaidtol hogy valaszoljanak?
Szebb Jovot!
Ui:Olvasd el a programokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!