Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz akkor, ha a Jobbik is...

Mi lesz akkor, ha a Jobbik is eljátsza majd a bizalmat?

Figyelt kérdés
Tudom, most nagyon sokan a Jobbikban látják a kiutat,de én már előre érzem, h a gorog sirizahoz hasonlóan ők is majd pont olyanok lesznek mint az elodeik! Ezek utan akkor kiben fog megbizni majd a magyar nep?

2015. aug. 29. 12:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
3%

"Ezen én is röhögnék egy jót, csak az baj, hogy mind velük fogunk bukni! Ezek az idióta jobbikosok vagy meghajolnak, vagy eltörnek a nyomás alatt, csak a reccsenés nem nekik fog fájni."

Nekem sem, mert húzok el innen, ha nyernek.

Bár valószínű, hogy már előtte is.

2015. aug. 29. 13:48
 22/33 anonim ***** válasza:
51%
jaj, de udvariatlan vagy 22-es, épp azt akartam írni, gyűjtést rendezek az 57%-os egyirányú, messzire való utazására.
2015. aug. 29. 14:16
 23/33 anonim ***** válasza:
7%

Felőlem ti élhettek majd diktatúrában, de én nem akarok.

A részemről le van zárva a beszélgetés, további vitára nem vagyok nyitok a témával kapcsolatban.

2015. aug. 29. 14:31
 24/33 anonim ***** válasza:
61%

Diktatúra... :)

Meg újnácik, rasszisták, antiszemiták, fasiszták, kihagytam valamit?

Nem innen koppintottad le:

https://www.youtube.com/watch?v=fWMPeTKCPww

és ilyen egy igazi diktatúra:

[link]

És az is már mennyire szánalmas, hogy a liberálisok és baloldaliak szerint minden ami fidesz meg jobbik az már diktatúra... Fogadjunk, hogy egy sem tudja közülül mit jelent a "diktatúra" szó.

2015. aug. 29. 14:36
 25/33 anonim ***** válasza:
Már eljátszották.
2015. aug. 30. 09:27
 26/33 anonim ***** válasza:
7. Azért, mert hu_lyek a kormányzáshoz???!!!!
2015. aug. 30. 09:27
 27/33 anonim ***** válasza:
De ilyenek az átlag jobbikosok. Gondolkodásra képtelenek és aluliskolázatlanok. Jól látszik a megnyilvánulásaitokból. Na ezért nem lesz a jobbik sohasem befutó, mert az ilyenek szerencsére jól leégetik a saját pártjukat. :D
2015. aug. 30. 09:32
 28/33 anonim ***** válasza:
És mielőtt bárki belekötne, direkt nem úgy fogalmaztam, hogy aluliskolázottak,,, mert még valószínű a 8 általános sincs meg a többségüknek... !!! Tehát még azt sem lehet mondani, hogy bármilyen iskolájuk van!
2015. aug. 30. 09:34
 29/33 anonim ***** válasza:
28-29-30 még! még ! áááááááá
2015. aug. 30. 10:33
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem mintha a szívem csücske lenne a jobbik, de azért ilyen idegliberális marhaságokat már nem terjesszünk!

Ajánlom a 49%-osnak meg a többi hitgyülisnek is ezeket:

[link]

2015. aug. 30. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!