Racionális és reális Jobbikos társaim, Ti mennyi esélyét látjátok annak, hogy a pártunk kormányozhasson 2018-tól?
Elfogultak véleménye nem érdekel! Reális meglátások, indokok.
Sajnos én nem látok esélyt arra, hogy 2018-ban a Jobbik egyedül képes legyen kormányozni. Ezt leghamarabb 2022-ben tudom elképzelni, de akkor sem biztos. És úgy gondolom, hogy az egyfordulós szavazás és az egyéni körzetek túlsúlya sem kedvez a pártunknak. Mégha listán meg is előznék a Fideszt, kicsi az esély 30-nál több egyéni mandátum megszerzésére. Kiindulva pláne abból, hogy 2014-ben 1 db sem sikerült. Én Tapolcát sem tartom kiindulási pontnak, mert időközi volt és nagyon kevesen szavaztak. Illetve sokkal több szavazatot a Jobbik nem kapott és épphogy 1%-kal sikerült a körzetet elhozni. Hogy látjátok a reális esélyeket? Szerintem az erős 2. hely garantált és talán háttér koalíció a Fidesszel. Talán! Köszönöm a választ
Ide figyelj te idióta!
Nem azt írtam, hogy 100% szavazatot kapnak, hanem a kérdésre válaszoltam. 100% annak esélye, hogy kormányra kerülnek 18ban. Mi ebben szerinted az ami nem racionális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!