Racionális és reális Jobbikos társaim, Ti mennyi esélyét látjátok annak, hogy a pártunk kormányozhasson 2018-tól?
Elfogultak véleménye nem érdekel! Reális meglátások, indokok.
Sajnos én nem látok esélyt arra, hogy 2018-ban a Jobbik egyedül képes legyen kormányozni. Ezt leghamarabb 2022-ben tudom elképzelni, de akkor sem biztos. És úgy gondolom, hogy az egyfordulós szavazás és az egyéni körzetek túlsúlya sem kedvez a pártunknak. Mégha listán meg is előznék a Fideszt, kicsi az esély 30-nál több egyéni mandátum megszerzésére. Kiindulva pláne abból, hogy 2014-ben 1 db sem sikerült. Én Tapolcát sem tartom kiindulási pontnak, mert időközi volt és nagyon kevesen szavaztak. Illetve sokkal több szavazatot a Jobbik nem kapott és épphogy 1%-kal sikerült a körzetet elhozni. Hogy látjátok a reális esélyeket? Szerintem az erős 2. hely garantált és talán háttér koalíció a Fidesszel. Talán! Köszönöm a választ
"A magyar szavazó egyszerű, mint egy faék"
Használj egyes számot kedveském! Csak te.
"Az 5. válaszoló veled ellentétben fel tudta fogni, amit írtam!"
Mert az is épp olyan hülye mint te. Olvasgasd őt!
A végén van a vége. A Fidesz is volt nagyon mélyen, ma meg kormányoz. Hol van ma már az MDF, SZDSZ, Kisgazdapárt? Ezek erős, meghatározó pártok voltak nem is olyan rég.
Azt hittük, soha nem törik meg a balliberális hatalom, aztán hol vannak ezek a pártok?
'18 még odébb van, ez a menekültválság még átírhat sok mindent, de ha nem '18 - ban, akkor majd '22 - ben nyernek, csak ne adják fel az elveiket.
Kedves 15. válaszoló. Tudod pont az a problémám, hogy sokakat eltántorít a pártunktól a 12.
válaszoló féle ostoba és analfabéta típusú jobbik szimpatizáns. A tipikus 8 osztályos, buta,
par@szt kategória. Van ez a réteg a szimpatizánsok között, de szerencse ez a kisebbség,
de mégis velük azonosítják a pártunkat. Ez a szomorú. Talán ez a pártunk legnagyobb ellensége,
hogy emiatt sokakban unszimpátiát vált ki a Jobbik és így a szavazásnál nem rá X-nek. Szerintem 2018-ban
is ez lesz egyébként. Győzni nem fogunk tudni, reálisan nézve a dolgot.És sajnos ez is belejátszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!