Mi lesz akkor, ha a Jobbik is eljátsza majd a bizalmat?
"Ezek utan akkor kiben fog megbizni majd a magyar nep?"
Istenben bízom, nem félek, ember mit árthat nekem?
11: Azért Hitler egész jól felfuttatta Németországot. Ne mondja nekem senki azt, hogy nem volt ügyes a gazdaságpolitika, ha a fél világ kellett ahhoz, hogy megfékezzék őket.
Egyébként szerintem is el fogja játszani a bizalmat a Jobbik. Korábban én is rájuk szavaztam, viszont volt a Szegedi Csanád ügy és azóta úgy vagyok vele, hogy nem tudnék bennük megbízni; no nem azért, mert zsidó a Csanád, hanem ahogy kezelték a helyzetet, ráadásul nem tudhatjuk, hogy még mennyi szajján van a párton belül.
Ez is egy bevett taktika, hogy ha valamit nem tudsz megakadályozni akkor állj az élére és irányítsd. A sok agyhalott pedig tökéletes táptalaj az ilyen kalandozóknak. Ciprasnál is ezt láthattuk mellesleg.
Egyébként mi lesz? Még többen fognak elvándorolni, az üres helyekre pedig jönnek majd a bevándorlók/menekültek.
"11: Azért Hitler egész jól felfuttatta Németországot. Ne mondja nekem senki azt, hogy nem volt ügyes a gazdaságpolitika, ha a fél világ kellett ahhoz, hogy megfékezzék őket."
Ja, felvettek egy nagy rakás hitelt, amiből felfegyverezték az országot és jóléti intézkedéseket hoztak, aztán amikor vissza kellett volna fizetni, akkor megtagadták és kirobbantottak egy világháborút, a hódításaik során keletkezett zsákmányból pedig fenntartották a német államot.
Ez aztán tényleg sikeres volt.
"57%-os te idióta vagy"
Te sem vagy túl értelmes, ha csak ennyi az érved ellenem.
"Mint tudjuk, a szelsosegek sosem hoznak jot!"
Ilyenről nincs tudomásunk.
14: Hááát... azért ez nem így volt teljesen. :)
Mellesleg ha megnézed, minden modern ország szarrá van adósodva. Gyakorlatilag ha igaz amit mondasz, akkor az Egyesült Államok pont ezt csinálja jelenleg. Gyakorlatilag a "zsákmányból" tartják fent a viszonylagos jólétet.
Sőt megsúgom, hogy a nyugati államok is így csinálják, csak nem erőszakkal. A háború mellesleg nem a hitelek miatt tört ki.
"57%-os te idióta vagy"
Az már valóigaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!