A jobbiknak VÁLASZTÁSI programja van. Nagy különbség. Kormányprogram majd akkor lesz, ha kormányon lesznek.
A Választási program elképzelések tömkelege. Igazából semmi konkrétum nincsen bennük (ezzel nincs is semmi baj, így kell lennie), csak elképzelések.
A nagyobbik probléma, hogy az mszp-nek sohasem volt normális KORMÁNYprogramja...
2010. márc. 10. 11:30
22/24 anonim válasza:
Az már más kérdés, hogy valaki egy pártot a választási programja alapján ítél meg. Ennyi erővel az mszp is istenkirály... Én inkább jobb szeretem ha tudom, hogy mit akarnak csinálni, vagy már megmutatták, hogy hogyan dolgoznak. És a fidesz 98 és 2002 között bemutatta, hogy lehet jól is vezetni az országot. Aki ezzel az utóbbi momentummal nem ért egyet, és jobbikos, az úgy jobboldali, mint a gordonka...
2010. márc. 10. 11:33
23/24 anonim válasza:
Kérdező!Tanultak a hibáikból végre!Nem kürtölik világnak a programjukat,mert betűről-betűre kielemeznék,kiforgatnák,leszaroznák a konkurensek.Megvan a nyilvánosságra hozásnak a dátuma,ami után köpködhetnek kedvükre a többi párt szimpatizánsai,illetve a Fidesz gyűlölői...Én úgy gondolom,teljesen mindegy mi van bármely pártnak a programjában leírva,nem az a lényeg,hanem az,teljesíteni fogja-e és mint Te is írtad,Ők már ezt bizonyították!Igen,természetesen van programja.
2010. márc. 12. 11:19
24/24 anonim válasza:
Még annyi,nem kell itt vitázni a Jobbik seggnyalókkal,mert üres és számon kérő duma az egész!Majd ha bekerülnek,akkor mutassák meg,nem itt kell gépészkedni a billentyűzeten:))
Csak irigyek,ennyi.Amíg nem tettem semmit senkiért,addig ne kritizáljam azt aki tett!):
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!