Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarországnak jót tenne egy...

Magyarországnak jót tenne egy diktatúra?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 22:55
1 2
 11/16 tomika36 válasza:
68%

A demokrácia és a 2/3-ad nem fér össze, főleg úgy, hogy az általunk választott EGYÉNI!!! képviselők nem szavazhatnak a saját akaratuk szerint, hanem a pártakaratot😃 kell követniük amennyiben nem szeretnének pénzbüntetést! Ebből a perspektívából (párttól függetlenül) aki megmondja melyik gombot kell a tisztelt házban megnyomni (és figyelik, hogy ki nem azt nyomja) az a tisztelt ház diktátora!

Érdekesnek tartom, hogy ez ügyben még nem volt népszavazási kezdeményezés!

2015. júl. 25. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Az orbánféle nem tesz jót, de egy másik lehet jót tenne.Erre én is gondoltam már.
2015. aug. 2. 18:55
 13/16 anonim válasza:
0%
Abban élünk...nem tesz jót.
2015. aug. 7. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
A diktatúra mindig jót tesz. Fegyelemre neveli a társadalmat.
2015. aug. 16. 09:00
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

Magyarországon most is diktatúra van, méghozzá szélsőliberális, és ennél kártékonyabb nem létezik a világon.

Az országot a szarból kihúzni viszont csak diktatúrában lehetne. Ez ugyanis demokratikus rendszerben nem egy, nem két cikluson át tartana, és eleinte népszerűtlen intézkedések is szükségesek lehetnének, aminek következtében leváltaná a buta nép a kormányt.

2015. aug. 16. 10:20
 16/16 Nemzeti_Harcos ***** válasza:
58%
Egy katonai diktatúra tenne jót szerintem.
2015. aug. 16. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!