Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Te mit tettél ma az orbán-rezs...

Te mit tettél ma az orbán-rezsim lebontásáért?

Figyelt kérdés

2015. márc. 25. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem zártam el a csapot
2015. márc. 25. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ma kell cselekedni, hanem választáskor. Én nem rájuk szavaztam, de a váalsztók többsége sajnos igen.

2018-ban lehet újra próbálkozni.

2015. márc. 25. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem elég lebontani az Orbán rezsimet, a kádárizmus kellene lebontani az emberi fejekből, és akkor nem választanának meg kádárista vezetőt. Így hiába takarodnának el, lenne helyettük más.

Aki teheti, tanuljon angolul, németül, és ha nagyobb baj lesz, le kell lépni, mást nem nagyon lehet tenni.

2015. márc. 25. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Íme egy mániákus Kádár ellenes. Nem zavarja, hogy a lakosság többségének nincs róla tapasztalata, hogy más ok miatt tartunk ott, ahol tartunk. A nyelvtanulás hasznos, az ok, amit a válaszoló említ, kedvez az Orbán rezsimnek. Ezért én azt mondanám csak, feleim, kicsit többet tanulni, ha lehet, többet gondolkozni, és ha a valódi okokat felismerjük, az már önmagában kifejezetten hasznos tud lenni.
2015. márc. 25. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Reggel néztem az ATV-t.

Napközben meg szidtam a vasárnapi zárvatartást és azt az ököröt aki kitalálta.

2015. márc. 25. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Reggel mindenki tapsolt a feri portrénak (bár családnak nem nevezném, mert az egy fideszes jelmondat), ma is küldtünk neki levelet, hogy költözzön be milyen rosszul élünk az Orbán-rezsim alatt, és hozza a TV-t is ha lehet.

Írok pár sort az interneten mennyire nem hallathatja a kisember a hangját és kiállok a szólásszabadság mellet a manyup és a stadion szavakat igyekszem minél gyakralbban a lehető legtöbb kontextusban használni.

Panaszkodok egy sort a munkahelyen, hogy ausztriában milyensokmennyi euróért mosogathatnék.

2015. márc. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!