Te mit tettél ma az orbán-rezsim lebontásáért?
Nem ma kell cselekedni, hanem választáskor. Én nem rájuk szavaztam, de a váalsztók többsége sajnos igen.
2018-ban lehet újra próbálkozni.
Nem elég lebontani az Orbán rezsimet, a kádárizmus kellene lebontani az emberi fejekből, és akkor nem választanának meg kádárista vezetőt. Így hiába takarodnának el, lenne helyettük más.
Aki teheti, tanuljon angolul, németül, és ha nagyobb baj lesz, le kell lépni, mást nem nagyon lehet tenni.
Reggel néztem az ATV-t.
Napközben meg szidtam a vasárnapi zárvatartást és azt az ököröt aki kitalálta.
Reggel mindenki tapsolt a feri portrénak (bár családnak nem nevezném, mert az egy fideszes jelmondat), ma is küldtünk neki levelet, hogy költözzön be milyen rosszul élünk az Orbán-rezsim alatt, és hozza a TV-t is ha lehet.
Írok pár sort az interneten mennyire nem hallathatja a kisember a hangját és kiállok a szólásszabadság mellet a manyup és a stadion szavakat igyekszem minél gyakralbban a lehető legtöbb kontextusban használni.
Panaszkodok egy sort a munkahelyen, hogy ausztriában milyensokmennyi euróért mosogathatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!