Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kik ellen folytatott eddig...

Kik ellen folytatott eddig gyűlöletpolitikát (burkoltan vagy nyíltan) a Fidesz a politikai céljai érdekében?

Figyelt kérdés

Én az alábbiakat szedtem össze, de jó lenne egy teljesebb lista.. Ti mivel egészítenétek még ki?

bevándorlók, menekültek, bankok, rokkantak, hajléktalanok, Brüssel, EU, IMF, diákok, melegek, amerikai kormány, független média, Gyurcsányisták, civilek, internetezők, komcsik, baloldal, vasárnap vásárlók, trafikosok, RTL KLUB, liberálisok..

Ti tudtok még mondani hasonlókat?

2015. júl. 18. 09:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem azt kell nézni, ki mit mond, ki kivel beszél. Csak egyedül az a fontos, mikor emelkedtek az árak, mikor csökkentek a jövedelmek vagy éppen mikor alakult ez fordítva. Az is tényleg fontos mert ezt igazolja, mekkora nemzetközileg elismert eredményeket ér el az ország. Mikor lett nagyon sok embernek könnyebb lett az élete, de legalább nem romlott úgy mint az előző rezsim alatt. Ez az egy ami számít. Ki milyen módszerekkel éri el ezt és kivel beszél közben az igazán sokadlagos kérdés. Azok lényegtelen dolgok az eredményt, a javulást illetően. Az emberek véleménye tényleg a leginkább jól jelzi a kormány munkájának az értékét. Jelezte ezt akkor is, amikor leváltották az mszp-t, sőt az is jelent valamit, hogy a korábbiak még most is alacsonyan vannak a pártok érték listáján.
2015. júl. 20. 13:21
 12/30 A kérdező kommentje:

#10-es

"Mindenki tudja (aki kicsit is járatos a mai politikában), hogy Ron Werbertől származó sablonok alapján politizál most a baloldal, ha már annyi pénzt kifizettek neki még akkoriban. :)"

-> Úgy néz ki nem fogadtad meg a tanácsom és írogatsz hülyeségeket a világba, ahelyett, hogy elolvastad volna az általam linkelt cikket Orbán főtanácsadóiról.. De elnézem a tudatlanságod, értelmesen érvelni tényleg nem könnyű dolog, iskolába kell járni hozzá, hogy ezt megtanuld..

Azért belinkelem még egyszer, hátha valami Werber mellett megmarad a fejedben Finkelstein-ről és Birnbaumról is..

[link]

"..azt azért tudnod kell, hogy nem "propaganda keltés" című, baloldalról így nevezett félre magyarázat a lényeg hanem az, hogy az emberek jelentős többsége van ezen az őszinte és tényleg már megalapozott véleményen még most is"

-> Arra a kőkemény 24%-ra gondolsz, akinek szavazatából az utolsó pillanatban átalakított választási rendszer kimatekozta a 2/3-ot?

"Egyre lejjebb csúszott, eladósodott az ország és az emberek, mindenki, legalábbis az emberek jelentős többsége akkor elindult lefelé a gazdasági lejtőn."

-> Akkor bizonyára azt is meg tudod magyarázni, hogy 5 év alatt miért nőtt a magyar államadósság...

"A baloldal sok apró része, pártjai pedig kikből állnak?"

-> Megmondanád ez hogy jön ehhez a kérdéshez? Vagy csak tereled a szót a kormánypárt csalásairól?

"A baloldal támogatja a külföldi nagytőkét és a jobb oldal az embereket és az ország gazdasását és lehetőségeit. Ez így van!"

-> Ebből látszik, hogy fingod nincs a közgazdaságtanhoz...

Külföldi nagytőke + Vonzó befektetési lehetőségek = Befektetések Magyarországon = Növekvő állami bevételek -> Emberek elégedettségének növekedése

Fröcsögsz hülyeségeket, vagy tényleg ennyire tudatlan vagy? Mondd, milyen iskolában tanultál? Szoci iskolában és te akarsz kioktatni másokat közgazdaságtanból?

"Az a baloldali kisebbség volt aki még 2010 előtt lefölözte a hasznot belőlünk és az most itt írogat mindenféle gyűlölet politikáról"

-> Sosem voltam balos, de hordj össze hülyeségeket nyugodtan.. Mmérsékelt liberális jobbos vagyok (igen, normálisabb országban a libsik általában a jobbosok).. Sőt, az ismerettségi köröm 80%-a is értelmiségi jobbos, ezeknek 90%-a az elmúlt 5 év alatt utálta meg az istenpárt Fideszedet, miután többsége 2010-ben rászavazott (én magam sosem szavaztam rájuk, de nem is bánom).. Szóval állítgathatsz hülyeségeket és gyanusítgathatsz másokat a net túlvégéből, attól még nem lesz sok valóságtartalma annak amit írsz. Ezt reagáld le okoska.

Inkább menj és oszd az észt olyan fórumon, ahol még kíváncsiak a nagyvezéred hazugságaira és nem baromi ciki, ha verbálisan fényesre nyalod a valagát..

2015. júl. 20. 20:16
 13/30 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem a valósággal, az eredményekkel foglakozol, amit nemzetközi minősítő szervezetek is elismernek, nem azt nézed ami van, hanem félinformációkat formálsz a saját kedved szerint, ezzel hűlyíted a népet.

Az eredményeket semmibe veszed amíg a másik oldal eredménytelenségéről nagyot hallgatsz. Tipikus ellenzéki csalás, amit általában baloldaliak szoktak használni, Még ezt is letagadod, ti ilyenek vagytok, hogy talán akkor nem lehet szinódni érte. Tessék csak tovább hazudozni!

A választásoknál mindenkire azonos szabályok vonatkozak. Akkor mégis miért nem más párt lett a nyerő? Na mégis. ugyanannyi esélye lett volna bármelyiknek, csak a szavazatok számának az aránya erre nem volt elég. Tudod, kisokos.

Ostoba vagy kisfiam ha azt elhiszed, hogy ennek a szövegnek bedől valaki. Csak mellébeszélni tudsz, félremagyarázni, ferdíteni mint a baloldal általában, de azt is letagadod. Mégis te kit tartanál vezetésre méltónak? Erre nem tudsz mit mondani.

A folyton gyűlölködő, önmagát lejárató baloldalt, vagy aki már eredményeket ért el, mint az ezévi, közmunka beszámítása nélküli 3-4% jövedelem emelkedés és az értéktartó, infláció követő jövedelmek.

Ezt még azelőtt mint jócskán elvitte az infláció, az áremelések, a munkahely leépítések fizetés vesztés özön, az akkori 13. havi nyugdíjjal együtt, amivel még mindig bőven negatíban volt mindenki akit érintett! De ez téged nem érdekel, csak a süket dumát nyomod értelmetlenül, hátha valaki még elhiszi.

2015. júl. 21. 11:03
 14/30 A kérdező kommentje:

Írod, írod a sok sz*rt, csak az a baj, hogy nettó hülyeség az amit írsz.. A #11-es posztoddal még úgy ahogy egyet értek (ha te írtad), objektív eredményeket kell csak nézni, de a #13-as számú okádékról amit idebiggyeszettél lerí, hogy a Fityeszközpontból fizetett állandó üres frázisokkal felvértezett bérkommenter tollából származnak..

Majd ha végre tényeket írsz, akkor úgy is kezelem őket..

"Az a baj, hogy nem a valósággal, az eredményekkel foglakozol, amit nemzetközi minősítő szervezetek is elismernek, nem azt nézed ami van, hanem félinformációkat formálsz a saját kedved szerint, ezzel hűlyíted a népet."

-> Veled meg az a baj, hogy hiába kommunikálsz másokkal, nem fogod fel / nem vagy képes értelmezni / szándékosan nem akarod felfogni (választhatsz belátásod szerint) azt amit mások írnak és nem vagy hajlandó arra reagálni..

-> HOPPÁ! #11-es posztodban még ezt írtad: "Az is tényleg fontos mert ezt igazolja, mekkora nemzetközileg elismert eredményeket ér el az ország."

Akkor most fontos a nemzetközileg elismert eredmény, vagy sem? Eldönthetnéd végre..

"Az eredményeket semmibe veszed amíg a másik oldal eredménytelenségéről nagyot hallgatsz."

-> Még egyszer kiemelem, csak hogy gyengébben bútorozott elméd is képes legyen felfogni: a kérdés célja NEM az, hogy összehasonlítsam a jobb és bal oldalt.. Nem is ismerem a baloldal tevékenységét annyira behatóan, hogy objektíven ezt meg tudjam ítélni. A jobb oldalét viszont rendszeresen követem (mivel magam is jobboldali vagyok). Felőlem beszélgethetsz másokkal (MÁSHOL!) a bal oldalról, DE nem nagyon érdekel, MIVEL a kérdés KIZÁRÓLAG a JOBB oldal 5 évnyi tevékenységére vonatkozott, NEM pedig a BAL oldaléra.. Képes vagy ezt felfogni? (egy igen-t, vagy egy nem-et várok)

-> Másrészt pedig én voltam az, aki eddig egyáltalán eredményeket értékelt, te és a haverod eddigi kommentjei a baloldal szapulásán kívül másról NEM SZÓLTAK (hiába kértelek meg arra, hogy ÉRVELJ az állításaid mellett)..

Ezek után még mindig nem érzed magad KOMPLETT IDIÓTÁNAK?

"Tipikus ellenzéki csalás, amit általában baloldaliak szoktak használni, Még ezt is letagadod, ti ilyenek vagytok, hogy talán akkor nem lehet szinódni érte."

-> Még egyszer a gyengébb elméd kedvéért: sosem voltam baloldali. Jobboldali voltam/vagyok/leszek, aki ráunt az állandó korrupcióra és annak, hogy Fityeszék hülyének nézik az embereket. Olvasd el ezt a mondatot még egyszer, mielőtt ismét leírod a "bal" szót..

"A választásoknál mindenkire azonos szabályok vonatkozak. Akkor mégis miért nem más párt lett a nyerő? Na mégis. ugyanannyi esélye lett volna bármelyiknek, csak a szavazatok számának az aránya erre nem volt elég. Tudod, kisokos."

-> Ugyanannyi esélye lett volna bárkinek? Na ne mond.. Kár, hogy ez baromira nem igaz. Miután matematikai modellekkel kellett úgy módosítani a választókerületek határait, hogy az ellenzéiek minél több körzetben kerüljenek hátrányba a FideSS-el szemben. Ha nem lenne erről némi infóm, még talán hinnék is neked..

"Ostoba vagy kisfiam ha azt elhiszed, hogy ennek a szövegnek bedől valaki. Csak mellébeszélni tudsz, félremagyarázni, ferdíteni mint a baloldal általában, de azt is letagadod. Mégis te kit tartanál vezetésre méltónak? Erre nem tudsz mit mondani."

-> A helyedben nem dobálóznék az "ostoba" kifejezéssel, főként hogy a mondandóddal kapcsolatban felvetett logikai hézagokat sem vagy képes megindokolni, érvelésed kizárólag a bal oldal szapulásában merül ki. Kösz, de mutogatni én is tudok. És attól hogy hülyékre mutogatsz, attól még te magad sem leszel okos, csak legfeljebb okosabbnak tűnsz a hülyék között (ami igaz is)..

-> Másrészt meg a kérdés témája nem az én pártpreferenciám, vagy annak reklámozása (hidd el, megvan a jelöltem), hanem ettől teljesen független. Ha megindoklod hogy kapcsolódik ez a feltett kérdéshez, akkor esetleg elárulom. Addig kuss a neved..

2015. júl. 21. 18:48
 15/30 anonim ***** válasza:
40%

Megint a másikra mondod amit te magad művelsz!

Olyanokat írsz össze, ami szöges ellentétben áll a többségi népakarattal, azzal amire szívesen szavaznak az emberek már hosszú idő óta.

Ezzel szemben az MSZP,

!!!igen a baloldal eszközével jössz!!!, vagyis magad beszélsz hülyeséget és már éppen azért nevezed a másikat hülyének, mert tudod, hogy a tiéd az bődületesen értelmetlen, valóság eredeti jelentését nélkülöző dolog, amit valóság szilánkokra építve teljesen ellenkezőjére forgatsz és úgy adod elő, hogy az szemben áll a valósággal a tényekkel.

Ezzel próbálod megelőzni a támadást. Azt, hogy a valódi értékével minősíthesse valaki a kiforgatott zagyvaságod, amit tudatosan tálalsz ilyen furcsa, reálistól távoli nézőpontból.

Itt sajnos arról kell beszélni aki a lehető legrosszabb alternatíva lenne, az MSZP-ről és a balodal többi lejáratott apróra szétesett és más néven egyesült részeiről.

Az viszont egy másik kérdés, hogy ki kire voksolna, az nem feltétlenül tartzik ide, viszont úgyis kiderül a leírtakból.

A választásoknál akinek kevesebb szavazat jut, az veszít. Ilyen egyszerű. Amikor az MSZP durván megtévesztette az embereket és kétszer egymás után tele hazudták a választásokat, úgy nyertek. Na meg a borért választó, alacsonyabb kultúrájú szavazókkal.

Azután éppen az ellenkezőjét csinálták.

Akkor a mai választási törvények szerint nekik is több lett volna a szavazatuk, a mostani számítási mód szerint. Sőt ha most szavaznának rájuk akár kicsivel is többen akkor neik lenne kedvező az eredmény, szóval mindenkinek egyformán áll a zászló. Így igazságos.

A többség döntése a lényeg. A módosítás csak a 2/3 meglétét erősítette. Ha a másik oldalra szavaztak volna többen, akkor nekik lett volna nagyobb többségük a mai szabályok szerint. Ilyen egyszerű. Ez azért van, ha már valaki kormányra kerül, akkor könnyebben legyen meg a 2/3-os, erősebb kormányzás lehetősége, de ez igaz bárkire aki eléri a szükséges támogatást.

No persze nem kell személyeskedve szapulnunk egymást, de hát azt Te magad kezdted el még, ezért én is hasonló szinten válaszoltam.

A politizálásod filozófiai állításaival és meghatározásaival és az egy oldalról kiragadott példák félre magyarázásával, irányultságável jól láthatóvá válik, hogy neked semmi más nem fontos csak az, hogy a FIDESZ által elért jelentős gazdasági és egyéb eredményeket megpróbáld elhalványítani, legalább az emberek gondolatában a saját érdeked vagy általad preferált politikai irányultság szerint, amiről eddig már sok minden kiderült, de az erősen látható az olvasottak alapján, az nem lehet jobboldali az az egy jól látszik.

Jelenleg jobb oldalon csak a FIDESZ és a Jobbik van, más nincs.

Akkor a baloldalt hagyhatjuk is, de azért mégsem, mert minden mindennel szorosan összefügg és ne legyen féloldalas a vélemény alkotás! Egyensúlyi állapotot csak úgy tudunk véleményben is elérni, ha van mihez hasonlítani és megemlítjük azt is ami akár most is lehetne helyette ha nem jól választottunk volna.

Az a társaság már szétesett és nagyon alaposan és hatékonyan lejáratta magát egy emberöltőre biztosan! Tettek annyit a magyar emberek ellen, hogy bolond kell legyen aki akár csak még egyszer is őket választja. Itt egyrészben közvetlen az MSZP-t is értem főképp, de a belőle kivált minden kis jelentéktelen pártocska is ebbe a lejáratott körbe tartozik az LMP-t is bele értve, de az MSZP mellett legfőképp a DK-val az élen aki a zászlóvivő a destruktív tevékenykedésben, hogy az MSZP-vel vállvetve bomlasszák az országot. Azon dolgoznak, "ne legyen jobb most se, ha már náluk nem volt az". De hiszen ezt még 2010 tavaszán többször megfogadták. Most csak tartják a fogadalmat.

Ezek nagyon fontos dolgok. Ezért szidják most egyesek a FIDESZ-t, nem azért mert tényleg ennyire kifogásolható lenne a munkájuk, már ha csak azt nézzük, mennyi kedvező dolgok értek el és harcoltak ki mostanra az embereknek és az ország érdekében. Persze minden párt és bármilyen csoport munkájában lehet találni kifogásolható dolgokat is, de a politika sajnos (vagy nem sajnos) nem fekete-fehér. Vannak átmenetek, ami egyeseknek sérelmes és másoknak kedvező. legyen az bármi is. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, ezért a többség érdekeit kell figyelembe venni. Olyan döntés nincs ami mindenkinek egyformán a kedvében történik. Ahhoz túl sokan és sokfélék vagyunk mi emberek.

A folyton támadó ellenzéki megítéléstől függetlenül sokkal jobb eredményeket tud felmutatni a mostani vezetés. Ez viszont csak a mostani a kormány munkáján és politikáján múlik. Na meg persze, hogy az előtte lévő társaságon is, akihez képest annyira nem nehéz jónak lenni.

Igaz, ahhoz képest ahol hagyták az országot, kellett dolgozni az alapoktól kezve, amíg kijutottunk legalább a föld szintjére, mivel a korábbiak mindent rosszul csináltak, amatőr, műkedvelő módon. A hazardírozó "játékuk" tárgya viszont akkor az egyész ország volt.

Ha azt nézzük, hogy mennyivel emelkedett a minimálbér, az 62.000,-Ftról már 105.000,-Ftra nőtt a jelentéktelen infláció mellett. Azóta növekedett az orvosok fizetése, a pedagógusoké is (a jelenlegi hazai lehetőségekhez mérhetően, amit éppen a volt Gyurcsány Bajnai időszakban vettek el).

Nézzük a gyerekesek mennyivel kapnak többet, 2010 elejéhez képest. Az egy gyerekesek kb. 20.000,-el többet vihetnek haza átlagosan, a két gyerekesek ha jól tudom 35.000,-Ftot kapnak és a három gyerekeseknek 70.000,-Ft Ezt a rádióban hallottam így, de az összeg több dolgotól függ. Nem sorolom, fejből főleg nem, mert mindenki ismeri a többi sok apró, összességében legtöbbünknek kedvező eredményt hozó hosszú listát.

Nem véletlenül emlegetem még mindig őket, a baloldalt (még ha állítólag nem is álklsz mellettük) mert ők az egyik leg agresszívanbban hatalomra és az ország ellen törő párt és még mindig a háttérből Gyurcsánnyal az élen, még ha ál-pártot használ is most fedezéknek.

Ha ott, azon az oldalon bárki is hatlmi pozícióba kerülhetne, azt lehetelnné tenné a volt MSZP vezér és átvenné a hatalmat tőle, rövid távon, mint Medgyesi idején.

Ezt is tudni kell és nem szabad elfelejtkezni róla.

Ha valaki a balolldalt választja az Gyurcsány Ferencre szavaz, mert bárkitől átveszi a hatalmat a baloldalon.

Vele kell foglakozni mert ő a legnagyobb ellenség és az ellenzék egy személyben. Persze mások is vannak de akkor is ő lenne a vezér az élükön.

Azt viszont tényleg csak magad tudod, hogy Te kit tartanál saját szempontodból megfelelőnek, de annyira nem is érdekel, csak a baloldali hangulatú írásodból tűnt úgy nekem, hogy oda húznak a szavaid.

Egyébként itt jön egy hivatalos lista erről, ami nagyon lényeges, hogy egyensúlyban láthassuk a kormányt látszólag, itt ott ellenzékből mesterségesen csinált véleményekkel elmarasztaló hozzászólások szemben álló valódi dolgokat is, ne billenjen fel egy nem jó, nem reális irányba "az a hajó".

[link]

Ezek nagyon fontos dolgok, hogy ezekre is gondoljuk ha értékelni akarjuk azt a tevékenységet amit a jelenlegi kormány végez. Különben ha egyoldalra szalad mindenki egy hajóban akkor az az egyensúlyát vesztve felborul. A baloldalnak éppen ez a célja, sőt az nem derült ki, milyen oldalról de a tőleg látott vélemények is erre utalnak akárhol is állsz.

Vagyis nem szabad csak baloldali vagy ál-jobboldali félinformációkkal bombázni azt aki ezeket olvassa, akkor nincs meg a valódi egyensúly.

Egyébként nem foglakoztam soha kommunikációval és a politika is nagyon messze állt tőlem, amíg meg nem láttam, hogy meghatározhatjuk valóságban is, hogy milyen irányba haladjon az ország és nem csak a régi, "tökmindegy kire" szavazatokat adjuk le, mint a jó öreg KádárJani bácsi idején.

Kb 1980-as évek elején hallottam beszélni még a fiatal, szinte majdnem gyerek-legény Orbány Viktort, aki akkor a régi közismert politikai retorziótól nem félve, elmondott nagyon sok olyan dolgot, miképp lehetne egészen másképp csinálni az ország vezetését, amivel engem, (és mint később hallottam másokat is) teljesen lázba hozott, hogy lehet valakinek ilyen képessége, hogy így átlássa a lehetőségeket és ennyire hazai, emberbaráti szempontok szerinti, emberi érték központú a gondolkodása.

A baloldal viszont (kedveled vagy nem kedveled, fontosnak tartod vagy nem tartod fontosnak, ettől még nem szabad kifelejteni, azért lényeges elmondani, az egyensúly kedvévéért, hogy fel ne billenjen az a hajó), hogy mit műveltek, már csak emlékeztetőnek is jó, ha nem feljti el senki.

A baloldal szétesett pártjaiban történtek személyi változások, (elmentek belőle és jöttek új emberek) de mint tudjuk, "kutyából nem lesz szalonna, k.. rossz lányból meg primadona. Ők soha nem lesznek mások. Ha esélyük lenne, akkor mindent vissza állítanának amit mára könnyítésként már elért a jelenlegi kormány. Történtek náluk személyi változások, de nem szeretném megismerni közelebbről mit csinálnának ha közelebb kerülnének a vezetéshez, ugyanúgy, mint amikor 2002-ben a szegény megtévesztett emberek tudatlanul és megvezetve az MSZP-t választották. Aztán újra bele estek ebbe a szinte öngyilkossági kísérlettel felérő választásba.

A végén már tanultak és nem hiszik el már senkinek amit mond, csak amit tapasztalnak a saját bőrükön azt, hogy tényleg könnyebb lett-e bármi. Már pedig ez nem kérdéses mert kintről is elismerik, már az emberek többségének a kifejezésre juttatott véleménye is ezt mutatja.

2015. júl. 22. 13:00
 16/30 anonim ***** válasza:

A fideszről van szó a kérdésben, te pedig csak az Mszp-t és a baloldalt tudod mocskolni?!

Nem vagyok mszp-s, nem vagyok baloldali, nem is érdekelnek, de korrupt kókler fideszt el kell zavarni.

Nem csak mszp és fidesz bagázs van, jöjjön már végre egy tisztességes, hozzáértő csapat!

A fidesz csak gyűlölködni képes, hasznosat tenni, értelmesen kormányozni képtelen.

A gyűlölet a fidesz ideológiája, minden kritika esetén ehhez nyul, 'a baloldal, az emutnyócév'.

Ellenzéki szerepben még elvolt, de kormányzásra a kollégiumi bűnbanda alkalmatlan, ahol a párthűség, viktornyalás fontosabb az értelemnél.

Gyűlölet és mutyi, lopás, csalás a fidesz jellemzője.

OV egy senki, csak szövegelni tud. Azt viszont régen is megtehette, elvégre politikai retorziótól nem kellett tartania, hiszen rokonságban volt az akkori pártállami vezetőkkel.

Az említett beszéde is nulla értékű (ugye te sem gondolod, hogy ő zavarta ki ezzel az oroszokat?), hiszen kormányszintű tárgyalásokon már rég megállapodás született erről, csak a jólértesült alamuszi vikike az információ birtokában, szép populista beszédet tartott.

A fidesz foggal-körömmel ragaszkodik a hatalmához, ehhez még a demokráciát is lebontja.

Az ilyen stadionépítő, diktátor szerep Ceausescu-nak sem jött be.

2015. júl. 22. 15:42
 17/30 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os; azt írod, hogy OV rokonságban állt a régi pártállami vezetőkkel.

Érdekes lenne tudni, hogy kikkel, hogyan, mert erről nem volt még szó.

Vagy a felesége révén?

2015. júl. 22. 15:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Kedves 15#-ös, ez mind egészen pontosan így van.

Köszönöm szépen a segítséget!

2015. júl. 22. 16:28
 19/30 A kérdező kommentje:

#15-ös

Elolvashatnám amit ideokádtál, de marhára nem érdekel a véleményed..

Azért mert sokat írsz, még nem lesz igazad.

Azért mert jelenleg több h*lye van, aki a korrupt Fityeszre szavaz, mint a balek MSZP-re attól még a Fidesz egy utolsó korrupt párt marad, akinek legfeljebb a kommunikációja jó, hiába támogatják többen..

A középkorban is többen voltak akik boszorkányt égettek és hitték, hogy a Föld lapos, mégsem volt igazuk, ahogy neked sincs, hiába ordítozod a világba, hogy "De igen, mert a többség velem van!"..

És most hogy jöhetnek végre az olyan emberek válaszai is, akik képesek egy kérdést értelmezni és nem valamiféle ideológiai szófosást rendeznek, amint szembesülnek azzal, hogy vannak olyanok is, akik nem az általuk fényesre nyalt valagú párttal szimpatizálnak..

2015. júl. 22. 19:22
 20/30 A kérdező kommentje:

... és pláne nem mások szapulásával akarják saját igazukat bizonygatni..

De gondolom nem fogadod meg a tanácsom és ismét írsz majd valami orbitális marhaságot munkaidőben, amikor más becsületesen dolgozik, te meg valószínűleg az Fityesz kommunikációs központjából jó pénzért szórod szét a verbális trágyát az interneten..

2015. júl. 22. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!