Miért érzem azt, hogy nincsen se párt se kormány, sokkal inkább érdekcsoportok tevékenykednek mindig a háttérben?
Figyelt kérdés
Természetesen uralkodókra gondolok, akik szerintem nem az elnökök hanem akik soha sem mutatják magukat, de vannak alattvalók akik elvégzik a piszkos munkát..2015. júl. 7. 18:00
1/6 anonim válasza:
mert kezded kapizsgálni miről is van itt szó...
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem csak én gondolom így.. :)
2015. júl. 7. 18:05
3/6 anonim válasza:
Ne hidd magad megváltónak.. erről már könyv is íródott... 1984 a címe ...
nem vagy olyan okos mint hiszed
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a kimerítő választ.. Gondolkodnom szabad, azt megengeded? :)
2015. júl. 7. 18:16
5/6 anonim válasza:
Meg, de csak ha jógondolos vagy. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Az én "jógondokodásom" alapján úgy gondolom, hogy akik régen az ősi Egyiptom idején éltek Fáraók, közvetlen leszármazottai felelősek, az Egyesült Államok létrehozásáért és annak globalizációs folyamataiért. Véleményem szerint nem nehéz következtetni, elég ha megnézzük Washingtonban milyen emlékművek vannak, főleg a "White House" birtoka előtt, ami szintén Egyiptomból való, Naposzlopnak hívják.. Mi a véleményetek erről? :)
2015. júl. 7. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!