Hogy aránylik a jelenlegi pártok támogatóinak intelligencia hányadosa egymáshoz és a teljes lakosság átlagáéhoz?
na várjál csak, ilyen nincs, de mindjárt, a gyakorizók közti felmérés szerint (bianco: a párt és az én helyére mindenki tegye be a megfelelő nevet:
1. akire ÉN ÉN ÉN szavazok, abban a pártban hochintelligensek vagynak. Kizárólag. Bölcsek. .
2. a nem túl ellenséges pártra: butuskák szavaznak
3. ellenséges pártok: végtelenül sötét, ostoba, birka, tahó, gonoszok.
A pártoknak és a politikusoknak rajongóik vannak, akik
nem racionális, hanem emocionális alapon szavaznak.
Jobbik-125
Lmp-120
Fidesz-100
Mszp-85
Dk-60
61-es, kopj már le rólam. A személyeskedés, pláne a saját kitalációid NEM ÉRVEK.
Az pedig, hogy egy tudományos oldalt a Blikkhez hasonlítasz, csak azt mutatja, hogy gőzöd nincs semmiről, ha még a forrásokat sem tudod megkülönböztetni. A "válaszod" alapján a cikket meg főleg nem tudtad elolvasni, fogalmad sincs, miről szól, mit állít és mit nem, mit vizsgáltak, milyen eredményre jutottak... Majd ha ez megtörténik, akkor lehet normálisan vitázni róla. A mellébeszélésnek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!