Hogy aránylik a jelenlegi pártok támogatóinak intelligencia hányadosa egymáshoz és a teljes lakosság átlagáéhoz?
Már megkértelek az előbb, hogy akadj le rólam.
A szimpla személyeskedésnek se lenne értelme, de hogy olyanokat írsz, amik nem is igazak, az már túlmegy minden határon. Nem fogom állandóan arra pocsékolni az időt, mint a napokban is egyszer egy másik kérdésnél, hogy egyesével cáfoljam a marhaságokat, amiket összehordtál. (Nem mellesleg annál a kérdésnél eltűnt az én reagálásom is a te kötözködéseddel együtt; szerinted biztos a sajátomat is én jelentettem be, miután megírtam; pedig egyiket sem, holott sokkal egyszerűbb lett volna bejelenteni a tiédet, és nem időt pazarolni a reagálásra. Más kérdésre meg nem is emlékszem, ahol láttalak volna, nemhogy töröltessem a kommentedet.)
Elhiszem, hogy allergiás vagy rám, ahogy meglátod a nickemet, máris piros kiütéseid lesznek, de az a helyzet, hogy ez nem attól van, amit én írok, hanem attól, amit TE BELEKÉPZELSZ. Mint az előbb említett kérdésnél is és most is. De teljesen mindegy, a lényeg még egyszer és utoljára: fejezd be. Ha reagálni akarsz, akkor azt tedd érdemben, érvekkel és cáfolatokkal. Ha ez nem megy, akkor felejts el, nem az óvodában vagyunk.
... És mire megírtam az előző választ, eltűnt az, amire reagáltam...
61-eske, jelentem, nem én voltam, nem én jelentettem be; nehogy üldözési mániád alakuljon ki...
Hát persze, hogy nem te jelentetted, hát persze...
Szakad a plafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!