Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktort, hogyhogy nem...

Sandorzsolt-fan kérdése:

Orbán Viktort, hogyhogy nem űzték még el?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, hogy miért nincsenek zavargások.

Gyurcsány idejében jobb volt, és egy őszödi beszéd miatt képesek voltak szétverni fél Budapestet. Komolyan ez kell a magyaroknak, hogy felnyissák a szemüket, másképpen nem veszik észre, hogy mi folyik az országban?

2015. júl. 2. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

ne feledd, hogy meg lett választva.azt esszük amit megfőztünk.

egyébként én se rájuk szavaztam, de a megnyerték akkor biztosan mások igen..ez van

2015. júl. 2. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Jo a kategoria :)
2015. júl. 2. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Védett állat. (Ha már ebben a kategóriában vagyunk 😂)
2015. júl. 2. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Mert beteg embert, beteg állatot nem bántunk.
2015. júl. 2. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
a rózsaszin pitbullnak jutott eszembe az egyik dala "mindenkinek jut majd 1 lámpavas na gyere szavazz"
2015. szept. 16. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert szegény száműzött Gyurcsány Herceg még nem gyűjtött annyit a seregébe, hogy ezt a gonosz zsarnokot letaszítsa dicső lovagjai segítségével a trónusról!! Ne röhögtess. Ha elűzték, utána kire szavaznál akit nem tartasz sem fogyatékosnak sem pedig dilettánsnak? Azért egyet senki ne felejtsen el: Lehet szeretni vagy nem szeretni Orbánt, de hogy annak nyomós, évtizedekre elintézett oka van, hogy ők vannak hatalmon az csak és kizárólag a baloldal korábbi ténykedésének köszönhető! Nem, nem a fidesznek, hanem a baloldalnak különösen az MDF-MSZP párosnak. Vajon mit várnak el? Ugyanazok az emberek új köntösben, teljesen új pártokkal, új frontemberekkel de a háttérből ugyanazokkal. Én azon se csodálkoznék ha az egész baloldal ahogy van megszűnne. És tudjátok mit? Meg is érdemelné! Mert nem a jobb oldal és nem a fidesz hibája lenne hanem a saját maguk beteljesülő sorsa amit kizárólag a pártokon belül ma is benn ülő ex kommunisták, megújulni nem képes korrupt emberek okoznak. Nem kell csodálkozni: Orbán nem lesz leváltva mert az összes alternatíva közül még mindig ezerszer jobb mint bármelyik másik opcionális kihívója. Olyan 30 évig biztosan, egy teljes generációra lenullázta az esélyeit a magyar baloldal az olyan pszichopatáknak köszönhetően akik simán beletolják egy nép arcába, hogy loptunk csaltunk hazudtunk éjjel nappal, és amikor ez nyilvánosságra kerül még le se akar mondani. Vagy akinek a poltikája az, hogy szar ugyan minden, de akinek nem tetszik annak "Tessék, el lehet menni innen". Ehhez képest ma is szar minden, de legalább azt mondják, hogy " Tudjuk, hogy még van bőven teendőnk" és meghirdetik, hogy "Gyere haza fiatal!" Lehet, hogy egy ember se jön haza, de a szándék amit kifejeznek és mutatnak: Ezerszer szimpatikusabb mint az amikor zavarnak innen elfelé. Ezen el kell és el lehet gondolkodni. Én NEM Fideszesként is biztos, hogy a fideszre szavazok újra és újra amíg a másik oldalon ugyanezek az ex kommunista egyszer már elzavart alakok lesznek és skandálják hogy Orbánnak mennie kell. Nem, nem kell. Amíg ezek skandálják addig én magam se akarom, hogy elmenjen. Mert ezerszer jobb politikus nemzetközi szinten is, mint bármelyik másik nyomoronc aki az ő távozását óhajtja.
2015. dec. 31. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!